Κώστας Φραγκολιάς (ταλέντο): «Αν και έχω σαρανταρίσει, δεν…»

1
2
Κώστας Φραγκολιάς ταλέντο Αν και έχω σαρανταρίσει δεν

Είναι άντρας των σχέσεων και το έχει αποδείξει. Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι μόνος αυτή την περίοδο και παραδέχεται ότι δεν έχει φτάσει ποτέ κοντά στην οικογένεια.

«Αν και έχω σαρανταρίσει, δεν θέλησα ποτέ μέχρι σήμερα να κάνω δική μου οικογένεια. Αλλά είναι κάτι που με αφορά και θέλω να το πραγματοποιήσω. Είμαι, όμως, δύσκολος άνθρωπος. Ξέρω ότι δεν είμαι “τέλειος” ακόμη για να βγω έξω και να ψάξω τη νύφη. Για παράδειγμα τα οικονομικά μου δεν είναι σταθερά ακόμη, για να πω “ναι, τώρα πάω να δημιουργήσω οικογένεια”. Βασικά θα παντρευόμουν μόνο και μόνο για να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Και αυτό προϋποθέτει ότι θα πρέπει να έχω οικονομική άνεση, για να μη δουλεύει η γυναίκα μου και να μπορώ να καλύπτω εγώ όλες τις οικονομικές ανάγκες του σπιτιού. Και για όλα αυτά δε νιώθω ακόμη έτοιμος.», δήλωσε στο περιοδικό Like.

Όσο για το τι ζητάει από μία γυναίκα, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Να είναι όμορφη, να έχουμε χημεία μεταξύ μας, να καταλαβαινόμαστε γρήγορα, να με κρατά ήρεμο, να είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μου ανά πάσα στιγμή και σε οτιδήποτε χρειαστώ. Να ξέρω ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν σωστά στο πλευρό της και δεν θα τα παρατήσει. Μου αρέσουν πάντως οι δυναμικές γυναίκες».

newest oldest most voted
Notify of
ο
Guest
ο

Μήπως έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου? Ένας κρυό@@@ς και @@@νέρωτος είσαι που βαριέσαι που ζεις, έτσι όπως σε βλέπω στην τηλεόραση. Για @@@καβάλησε λίγο, ψώνιο.