Καλωσόρισαν τον Νοέμβρη με βουτιές!

13
1
Γιώργος Λιάγκας  Γιώργος Μαζωνάκης Καλωσόρισαν τον Νοέμβρη με βουτιές

Τι κι αν σήμερα μπήκε ο Νοέμβρης και μάλιστα με άγριες διαθέσεις αφού έβαλε κρύο «τσουχτερό», ο παρουσιαστής και ο τραγουδιστής έκαναν τις βουτιές τους.

Η θάλασσα ήταν παγωμένη και πριν μπει ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε φωτογραφία και με μήνυμα «Να μπω ή να μην μπω» την «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Από την άλλη ο Γιώργος Μαζωνάκης πιο τολμηρός μπήκε απευθείας στη θάλασσα και ευχήθηκε καλό μήνα με μια φωτογραφία του.

newest oldest most voted
Notify of
κη
Guest
κη

Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέω ψέματα, εντελώς όμως, σε κάποια παρουσιάστρια που συνάντησα στο δρόμο πως είναι πάρα πολύ καλή κλπ κλπ. Παιδιά, σιχάθηκα τον εαυτό μου. Από τέτοιους κόλακες περιστοιχίζονται όλοι αυτοί και θεωρούν τους εαυτούς τους θεούς. Πραγματικά είναι γελοίο.

1
Guest
1

Σιγα μη βουτηΞε ο Λιαγκας..23.57..χαχα πετυχημενο..

ιδιος
Guest
ιδιος

Αλφ ο εξωγηινος

σουλα
Guest
σουλα

Τι γλυκουλα ο Μαζών;

νμ
Guest
νμ

Ο κουτοπόνηρος ο βλάχος πήρε δυο μέρες νούμερα, μετά από 15 μέρες που έχανε συνέχεια, και βγήκε αμέσως σεργιάνι, εκεί που ξέρει πολύ καλά πού είναι οι κάμερες για να κορδοθεί πάλι ο γελοίος για τα νούμερα, λέγοντας έμμεσα ότι ευχαριστεί τον κόσμο πάρα πολύ για την αγάπη που τους δείχνει. Ε λοιπόν Λιάγκουρο, κουλ, ο κόσμος δεν σε αγαπάει, σε δουλεύουν, ψώνιο, τα ακραία κουτσομπολιά σου αγαπούν, αυτά βλέπουν ανόητε.

ντρεπεται
Guest
ντρεπεται

κανα κιλο εχασε ο λιαγκουρας;

παχύδερμο
Guest
παχύδερμο

Είπε επίσης πως φέτος δεν άλλαξαν τίποτα… Πότε είχε βγει αυτός έξω στους δρόμους και ανακοίνωνε το πρόγραμμα πάνω στη μηχανή? Πότε είχε πει το πρόγραμμα πάνω στο πατίνι κλπ κλπ? Όλα κλεμένα είναι. Ευτυχώς είδε πώς δουλεύουν και @@@κουμπίστηκε απ τον καναπέ ο αρχιτεμπέλαρος του αντ1.

λεγκω
Guest
λεγκω

Κητος+λεγκολας=bffe…αν κ νομιζω κητος χαρακτηριζε το λιαγκα..

Λέγκολας
Guest
Λέγκολας

κητος μπορει να εισαι κητος αλλα τα λογια σου με βρισκουν απολυτα συμφωνο

κήτος
Guest
κήτος

Οεθνικός @@@τούμπας έγραψε πάλι με τις δηλώσεις του. «Δεν μιλάω ποτέ για νούμερα, δεν με ενδιαφέρουν….» Καλά, κλαίω. Τι ψευταράς, πώς δεν ντρέπεται το τομάρι να τα λέει όλα αυτά. Τον @@@υτέλισαν ευτυχώς στο Εψιλον, όχι μόνο η Α. Τσόλκα αλλά και πρώην συνεργάτες του. Γειάσου Λιάγκα γυριστρούλα, ψευταρά και Κατινούλα.

Λέγκολας
Guest
Λέγκολας

υπαρχει πιο σπασικλας απο τον λιαγκα;

γιατι;
Guest
γιατι;

Γιατι δεν μας δειχνετε τον Λιαγκα ολοσωμο;Προστατευετε την εικονα του;

Αντίος
Guest
Αντίος

Ο Μαζώ ήταν κούκλος στα νιάτα του. Απίστευτα μάτια. Αλλά τον έκαψαν οι καταχρήσεις