Κατερίνα Καραβάτου: «Mε τη Σπυροπούλου δεν είχε πετύχει το γλυκό 100%»

1
0
Κατερίνα Καραβάτου Mε τη Σπυροπούλου δεν είχε πετύχει το γλυκό 100

Μετά τις φήμες που ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ευθύνεταιγια την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη και του Νίκου Παρτσώλη, η Κατερίνα Καραβάτου ξαναχτυπά και παραδέχεται πως δεν είχε χημεία μαζί της: «πέρυσι το γλυκό δεν έδεσε 100%. Δεν ήταν και η χημεία απίστευτη. Δεν το καταφέραμε. Φέτος το πετύχαμε 100%» εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Μία», εμμέσως πλην σαφώς πέταξε και τα υπονοούμενά της:«είμαι άνθρωπος που ανέχεται πολλά και στο παρελθόν έχει τύχει να ανεχτώ πολλές καταστάσεις χωρίς να μιλάω. Είμαι ένας πολύ υπομονετικός άνθρωπος»

Παράλληλα, τονίζει πως ο σύζυγός της την έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα και τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα που είχε: «είχα εδώ και 15 χρόνια ψυχοσωματικά. Οι άνθρωποι που δε μιλάνε το παθαίνουν. Ο Κρατερός με έμαθε να μιλάω, να τα βγάζω από μέσα μου και συμβουλεύω όλους τους ανθρώπους να το κάνουν»

Η Κατερίνα Καραβάτου, τώρα που η κόρη της έγινε τριών ετών θέλει να της «χαρίσει» ένα αδερφάκι: «πάντα μου το έλεγε ο Κρατερός αλλά τώρα νιώθω έτοιμη» συμπλήρωσε η Κατερίνα.

newest oldest most voted
Notify of
:-(~
Guest
:-(~

τωρα κατερινα μεινε κι εσυ εγγυος για να δεσει 1000 τα 100 το γλυκο