Βίκυ Καγιά: Ξεκίνησα ψυχανάλυση στα 22 μου

0
0
Βίκυ Καγιά Ξεκίνησα ψυχανάλυση στα 22 μου άμα έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα

Μυήθηκε στο χώρο του μόντελινγκ από μικρή ηλικία και όπως ήταν αναμενόμενο, όσα είδε και έζησε την έχουν στιγματίσει. Ο λόγος φυσικά για τη Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την ψυχανάλυση και πώς αυτή τη βοήθησε να αντεπεξέλθει στα προβλήματά της.

“Για πρώτη φορά πήγα στα 22 μου στο Παρίσι, μετά στα 24 στη Νέα Υόρκη και πριν από δύο χρόνια ξεκίνησα πάλι. Η ψυχανάλυση είναι κάτι που το κάνεις σε διαφορετικά στάδια στη ζωή σου και για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι για το άγχος σου στη δουλειά, για μια αδυναμία σου, ένα φόβο. Εμένα με βοηθά πάρα πολύ και βάζει σε μια λογική το συναίσθημά μου, γιατί αυτό με καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βιώνω πολύ έντονα τα συναισθήματά μου, στενοχωριέμαι πολύ, παλαιότερα ήμουν πολύ ενοχική, με βασάνιζαν οι τύψεις” αποκαλύπτει το πρώην μοντέλο στο περιοδικό ΕΓΩ.

Παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει τις τύψεις που την ταλαιπωρούσαν, λέγοντας: “Τώρα πια με την ψυχανάλυση τα ξεπέρασα αυτά. Δεν μπορείς να ζεις κάθε μέρα με τύψεις, είναι ψυχοφθόρο και δεν το αντέχεις. Όλα αυτά σου βάζουν στο κεφάλι μια λογική και μόνος σου καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με μικροπράγματα, αλλά μόνο με ό,τι έχει πραγματική αξία στη ζωή”.