Ξανά Meg-άλη αναστάτωση!

3
5
Ξανά Megάλη αναστάτωση

Τα μικρότερα ποσοστά τηλεθέασης κάνει το τελευταίο διάστημα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, αφού βρίσκεται πλέον σταθερά στη δεύτερη θέση.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μάλιστα το δελτίο του καναλιού της Μεσογείων, με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου, κατρακύλησε στα νεανικά κοινά συγκεντρώνοντας μονοψήφιο ποσοστό, της τάξης του 9,2%, κάτι που έχει κάνει το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού να θορυβηθεί έντονα. Στο γενικό σύνολο το νούμερο έφτασε το 16%, την ώρα που ο ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη κρατά σταθερά την πρωτιά. Πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας θέλουν να επιστρατεύεται από την 1η Δεκεμβρίου ο νέος κύκλος των «Κλεμμένων ονείρων» του Δημήτρη Αρβανίτη ως lead in, αφού θεωρείται ανταγωνιστικό προϊόν του «Μπρούσκου» της Βάνας Δημητρίου. Η φθίνουσα πορεία του δελτίου μετά την παραίτηση της Όλγας Τρέμη και την αποχώρηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου είναι λοιπόν ένα από τα «καυτά» ζητήματα που συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού, παράλληλα με τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι για την εύρωστη λειτουργία του. Στο στόχαστρο πρώτη φορά βρίσκεται «ανοιχτά» και η παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου. Μάλιστα στους διαδρόμους του Μega κυκλοφορεί έντονα ότι μπορεί η κυρία Σαράφογλου να έχει άριστη ενδυματολογική παρουσία -κάτι που φροντίζει ιδιαίτερα-, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Κι εκεί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, επανέρχεται το σενάριο που θέλει την Ελλη Στάη στο τιμόνι της παρουσίασης.

newest oldest most voted
Notify of
κουσελα
Guest
κουσελα

σαμποταρετε αυτα που γραφ@@@ οταν δεν σας συμφερει.Η Τρεμη εχει συμβολαιο με το μεγκα και παει για γενικη διευθυντρια ε@@@σεων και εχει αριστες σχεσεις με το καναλι.Αληθεια γιατι δεν γραφεις για τις σειρες του αντ1 που ειναι κατω απο τον πατο?Το @@@@@@@@@a πουλαει πολυ γιάυτο αγαπητε το @@@σκιζεις με τιτλους ντροπης και αρνητικης προπαγανδας που κανεις συνεχεια Μαυρομουστακακη.Ελεος πια.

κουσελα
Guest
κουσελα

σαμποταρετε αυτα που γραφ@@@ οταν δεν σας συμφερει.Η Τρεμη εχει συμβολαιο με το @@@@@@@@@a και παει για γενικη διευθυντρια ε@@@σεων και εχει αριστες σχεσεις με το καναλι.Αληθεια γιατι δεν γραφεις για τις σειρες του αντ1 που ειναι κατω απο τον πατο?Το @@@@@@@@@a πουλαει πολυ γιάυτο αγαπητε το @@@σκιζεις με τιτλους ντροπης και αρνητικης προπαγανδας που κανεις συνεχεια Μαυρομουστακακη.Ελεος πια.

κουσελα
Guest
κουσελα

ποσο ασχετοι ειστε.Η τρεμη εχει συμβολαιο κυριοι που γραφετε με το @@@@@@@@@A ακομα και μαλιστα σε λιγο καιρο θα αναλαβει γενικη διευθυντρια ε@@@σεων του @@@@@@@@@A και εχει αριστες σχεσεις με το καναλι.