Μαρία Ηλιάκη: O Alpha, η αλλαγή τηλεοπτική σχέσης και η σχέση με τους νέους συνεργάτες

2
3
Ρούλα Κορομηλά Έβρισκε ατάλαντες της κούρευε καρέ και της έβγαζε στο γυαλί

Η  Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν την προβλημάτισε το ενημερωτικό concept του ΣΚΑΙ και τη σχέση με τους νέους συνεργάτες της.

 «Ναι, με άγχωσε και με αγχώνει ακόμα. Ήξερα ότι θα πάω σε ένα κανάλι καθαρά ενημερωτικό. Ήξερα ότι οι άνθρωποι εκεί δεν είχαν κάνει κάτι ανάλογο στο ψυχαγωγικό κομμάτι, όμως ήταν και είναι πολύ συζητήσιμοι και ανοιχτοί σε ιδέες και στο να προσφέρουν ό,τι είναι απαραίτητο για να πάει καλά και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Ήξερα ότι πάω σε ένα διαφορετικού χαρακτήρα κανάλι και ότι θα δω και νούμερα που δεν θα μου αρέσουν. Αλλά πήρα το ρίσκο, γιατί ο διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν. Όμως, επειδή έχουν γραφτεί διάφορα σχετικά με τη νέα εκπομπή, εγώ έχω να πω ότι έχω μάθει να δουλεύω πολύ. Και εφόσον έχω μάθει να δουλεύω πολύ, θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω», είπε στο celebrity η παρουσιάστρια.

Όσο για τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της, ξεκαθαρίζοντας «Με τον Μάκη Πουνέντη γνωριζόμαστε χρόνια. Έχουμε μία τίμια σχέση. Τώρα και εκείνος ψάχνει λίγο τα πατήματά του, μια και είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αλλά του πάει πολύ η τηλεόραση. Ήταν ο άνθρωπος που πρότεινα στο κανάλι για να φτιάξουμε το team της εκπομπής. Τον ξέρω καλά και με ξέρει και έχουμε άψογη επικοινωνία. Σίγουρα το ραδιόφωνο το κατέχει όσο κανένας άλλος, απλώς τώρα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του και μπροστά από το γυαλί. Είναι ένας πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος. Δε βγάζει κομπλεξισμούς. Με τα υπόλοιπα παιδιά, τον Γιάννη Τσιούλη, τη Νανά Ηλιοπούλου και τον Τίτο Λίτινα είμαστε σε φάση δεσίματος. Μαθαίνει ο ένας τον άλλο αλλά πάει πολύ καλά το όλο ζήτημα».

newest oldest most voted
Notify of
μιλι
Guest
μιλι

@@@ο@@@λεύει πολύ..Της β@@@αίνει η πιστη να αλλαζει ρο@@@χα και να β@@@άζει φωτο

@@@@@@ll@@@
Guest
@@@@@@ll@@@

@@@ο@@@λε@@@ει πολ@@@..Της β@@@αινει η πιστη να αλλαζει τοσα ρο@@@χα καθε μερα κ να β@@@αζει φωτο@@@ραφιες.. Παλιοζωη