Ο Αντώνης Λουδάρος μας αποκαλύπτει: «Έτσι έχασα όλα τα περιττά ΚΙΛΑ!»

0
4
Ο Αντώνης Λουδάρος μας αποκαλύπτει Έτσι έχασα όλα τα περιττά ΚΙΛΑ

Είσαι σε μόνιμη δίαιτα;
Προσέχω διαρκώς, αλλά δεν με πιάνει και υστερία, ούτε κάνω διατροφή. Έχω μειώσει την ποσότητα του φαγητού, τρώω τα πάντα -ακόμα και τα ανθυγιεινά-, απλώς τρώω μπουκιές. Στο μόνο πράγμα που δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά είναι τα γλυκά. Με το γλυκό δυστυχώς παθαίνω εμμονή.

Τα πολλά κιλά τα έχασες με δίαιτα ή με κάποια επέμβαση;
Με πολύ αυστηρή δίαιτα που μου πήρε έναν χρόνο και κάτι. Έχω βάλει κι έχω βγάλει πάρα πολλές φορές κιλά. Για τους ανθρώπους που έχουμε θέμα παχυσαρκίας -γιατί εγώ έχω και κεντρική παχυσαρκία- είναι μεγάλο πρόβλημα το βάρος. Αλλάζει όλον τον ψυχισμό σου!

Αυτός είναι κι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου;
Ναι, δεν θα ήθελα να γίνω ποτέ όπως ήμουν. Είναι σαν να σωματοποιείται ο φόβος. Νομίζεις ότι αν γίνεις ένα στρογγυλό πράγμα χωρίς γωνίες… μπορεί και να κυλήσεις χωρίς να σε πολυκαταλάβουν!

Μια συμβουλή που θα έδινες σε όσους παλεύουν να χάσουν κιλά;
Το καλύτερο είναι να πέφτεις το βράδυ με άδειο στομάχι και το πρωί να σηκώνεσαι και να πεινάς.

Γυμναστική έχεις κάνει;
Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές αλλά ανεπιτυχώς. Έχω γραφτεί σε γυμναστήρια, πάω για λίγο καιρό, βλέπω αποτέλεσμα και μετά λέω: «Α! Ωραία τώρα θα κοροϊδέψω τους άλλους» και σταματάω! Αλλά και για τους ανθρώπους που γυμνάζονται εντατικά δεν είναι το ευκολότερο πράγμα η άσκηση, θέλει κόπο… Ακόμα κι αυτοί βαριούνται.