Απαγωγή ΘΡΙΛΕΡ φοιτήτριας: Μετά από 1 μήνα ομηρίας και αφού πήραν λίτρα την άφησαν ελεύθερη

0
1
Θρίλερ με την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Τέλος πήρε το θρίλερ της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέων με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή. 

Η 27χρονη κοπέλα είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του.

Μετά απο διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή τις διαπραγματεύσεις τις έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ραντεβού για την καταβολή των λύτρων κλείστηκε σε σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι και εκεί η οικογένεια άφησε τον σάκο με τα χρήματα. 

Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της.