Διονύσης Σχοινάς: «αδερφέ μου δεν “έφυγες”… εσύ μου τα έμαθες όλα»

3
4
Διονύσης Σχοινάς αδερφέ μου δεν έφυγες… εσύ μου τα έμαθες όλα

Με λόγια συγκλονιστικά που «κόβουν» την ανάσα, και έχοντας διαρκώς την μητέρα του στην αγκαλιά, αποχαιρέτησε ο Διονύσης Σχοινάς τον αδερφό του, Τόλη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο νεκροταφείο Σχιστού.

«Ο Διονύσης ζήτησε από όλους μας να συγχωρέσουμε τον Τόλη και να τον θυμόμαστε πάντα», είπε σύμφωνα άνθρωπος που ήταν στην κηδεία του 48χρονου, που «έφυγε» ξαφνικά, από ανακοπή, στο νοσοκομείο στο οποίο τον μετέφερε ο πατέρας του, την περασμένη Πέμπτη. Eπισημαίνοντας την γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο ιερέας είπε στον λόγο του πως «ο άγγελός του πήρε τον Τόλη από τον χέρι και τον οδήγησε κοντά στον Θεό», πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς καταβεβλημένος, ο Διονύσης είπε μεταξύ άλλων: «σε λάτρευα πάρα πολύ, δεν θα έπρεπε να σε λατρεύω τόσο… Αδερφέ μου ζεις, δεν “έφυγες”, δεν “έφυγαν” αυτά τα μάτια! Πάντα εδώ θα είσαι! Όλα εσύ μου τα έμαθες: τις μουσικές, την ζωή, να παίζω… όλα! Ήσουν ο κολλητός μου!».

Συγκλονισμένη ήταν η μητέρα του Τόλη και του Διονύση, την οποία ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Καίτη Γαρμπή, κρατούσαν στην αγκαλιά τους την στιγμή που ο αγαπημένος τους έφτασε στην τελευταία του κατοικία…

 

newest oldest most voted
Notify of
]
Guest
]

πόσο αγαπημένα αδέλφια και πόσο έμοιαζαν. κρίμα στο παληκάρι.

κουράγιο
Guest
κουράγιο

Κουράγιο Διονύση…και επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν έβγαλε και δεν θα βγάλει το πένθος του στο fac@@@b@@@@@@k και στα σόσιαλ μίντια……συλλυπητήρια…

κουράγιο
Guest
κουράγιο

*φειςμπουκ…