ι: «Φοβόμουν μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

3
9
Εύα Λάσκαρη Φοβόμουν μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά

Μπορεί σε δύο μήνες από τώρα να κρατάει τα πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της και να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όμως στο παρελθόν, άσχημες και σκοτεινές σκέψεις την κυριαρχούσαν…

Πριν μείνει έγκυος είχε πολλές φοβίες ,πιστεύοντας πως δεν θα κατάφερνε ποτέ να κάνει παιδιά.

Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη η οποία αποκάλυψε στο περιοδικό People:

« Από την ημέρα που παντρευτήκαμε προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Κάναμε έρωτα ελεύθερα και δεν ερχόταν. Αδιαθετούσα κάθε μήνα και φοβόμουν μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Αλλά τελικά ήταν λόγω κούρασης και στρες. Μετά το γάμο μας, ο Ντίνος το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, δούλευε πάρα πολλές ώρες, είχε κι αυτός άγχος. Πριν από μερικούς μήνες, πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική, χαλαρώσαμε κι έμεινα έγκυος». Η ίδια περιγράφει και τον τρόπο που έμαθε πως είναι έγκυος: «Γύριζα από την Αμερική και περίμενα να αδιαθετήσω, γιατί είχα πάντα σταθερό κύκλο. Σκέφτηκα μήπως λόγω ταξιδίου, άλλαξε το ρολόι μου. Οι μέρες όμως περνούσαν και ο Ντίνος μου έβαζε ιδέες μήπως είμαι έγκυος. Πήραμε το τέστ, το έκανα και δεν το πίστευα! Έλεγα στην κοπέλα στο φαρμακείο: «Είναι σωστό; Είμαι έγκυος;»».

newest oldest most voted
Notify of
δ
Guest
δ

μην είστε τόσο αυστηρές. τέτοιες ανησυχίες έχουν πολλές γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες.

κοράκι
Guest
κοράκι

Μόνο ντουντούκα που δεν έβγαλε αυτή

με
Guest
με

ποια σταση εγινε η συλληψη???????ημερα???????ωρα????????@@@φτιλισμένες.στη φορα όλα τα προσωπικα σας.κριμα που φερνετε και παιδια στον κοσμο……………….