Μπέτυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά: «Γελάμε πολύ με την Καινούργιου..»

1
5
Μπέτυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά Γελάμε πολύ με την Καινούργιου

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στην «Real» για το «Όλα παίζουν» αλλά και για όλα όσα έχουν ακουστεί για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ των συντελεστών.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για το αν είναι δύσκολες οι ισορροπίες ανάμεσα σε τέσσερις παρουσιαστές: «Δεν το πήρα έτσι αρχικά, γιατί θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα. Στην πορεία όμως και στις πρόβες αυτό φάνηκε. Γιατί δεν είμαστε και οι τέσσερις φίλοι, όπως με την Αλέκα. Δεν γνωρίζομασταν. Και το να βρεθεί η χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να μιλήσουν, να φανούν, να κάνουν τη δουλειά τους, τέλος πάντων. Και είναι δύσκολο, αλλά το προσπαθήσαμε όλοι πολύ. Και πιστεύω πως σιγά σιγά τα καταφέρνουμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλει χρόνο για να βγει το άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, να μάθουμε ο ένας τους κώδικες του άλλου, να μην «καβαλά» ο ένας τον άλλον».

Επίσης η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου: «Κατ’ αρχάς έχει πλάκα. Λέει πολλές φορές πράγματα που δεν περιμένεις και γελάμε πολύ με την Αλέκα. Και μου αρέσει το γεγονός πως είναι πολύ δουλευταρού και πεισματάρα: αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δουλεύει σε αυτό πάρα πολύ».

newest oldest most voted
Notify of
υβονη
Guest
υβονη

ο τιτλος απο μονος του ειναι παρεξηγησιμος. Αλλο λεει η Μπεττυ αλλο καταλαβαινει κανεις απ τον τιτλο