Τον ξεφτίλισε τον Ουγγαρέζο η Μπουλέ: Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες

1
2
Τον ξεφτίλισε τον Ουγγαρέζο η Μπουλέ Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες

Την περασμένη εβδομάδα ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο MEGA Με Μία, το Ougachallenge και όπως συμβαίνει με κάθε καλεσμένο κλήθηκε να προκαλέσει έναν διάσημο που θα βρεθεί στη θέση του. Ο Καλυβάτσης είπε τη Νάντια Μπουλέ και ο Ουγγαρέζος είχε γουρλώσει τα μάτια του χαμένος. Μπορεί η Νάντια να είχε πάει ήδη καλεσμένη στο πρωινό για να μιλήσει στο Μάρκο, αλλά τώρα θα ήταν τετ α τετ με τον πρώην της. Όχι απλώς στο ίδιο πλατό.

Αν πάγωσε μία φορά ο Ουγγαρέζος όταν άκουσε το όνομα της, τότε με αυτά που του είπε μες στο πρόσωπο θα πάγωσε ακόμα περισσότερο. Αλλά πήγαινε γυρεύοντας κι αυτός. Τι το ήθελε να την ρωτήσει γιατί τον χώρισε; Η απάντηση ήταν πληρωμένη και τον εκθέτει. «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες». Ο Ουγγαρέζος τα έχασε προς στιγμήν γι΄αυτό το γύρισε στην τρελίτσα. «Τι είπες τώρα; Τι είπες; Ποια νομίζεις πως είσαι; Σου λείπω; Γιατί κλαις; Εδώ δεν έκλαιγες όταν με παράτησες.Στην Αντίπαρο γιατί δε με χαιρέτησες;» έλεγε στην πρώην του. Εκείνη κρατήθηκε όσο μπορούσε, αλλά τελικά το είπε: «Δημήτρη ψυχανάλυση θα κάνουμε; Αμάν αυτός ο Καλυβάτσης, τι ιδέα είχε;». Όντως ο Καλυβάτσης τι ιδέα είχε; Αφού η Νάντια Μπουλέ όπως και αυτός είχαν ήδη δώσει συνέντευξη στον Μάρκο Σεφερλή. Να εμφανιζόταν κι αυτή για δεύτερη φορά σε λίγο διάστημα στο πρωινό; Να σχολιάσουμε βέβαια και την εμφάνιση της απέναντι από τον πρώην, με τη Νάντια να φορά ένα πολύ κοντό φόρεμα με μακριές κάλτσες και τα πόδια της να προκαλούν. Ήθελε να του πει κάτι άραγε;

Δείτε το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=qjUjaK1AJFQ

newest oldest most voted
Notify of
Βρε λες?
Guest
Βρε λες?

Απο το υφος του Ουγγαρεζου μαλλον αυτη τον κερατωσε.¨”Η ,πιο πιθανο,την κερατωνε αλλος γκομενος και το ειπε επιτηδες για πλακα γιατι μεταξυ τους @@@ρουν.Παντως τη @@@σταρει τρελλα.