Θα κάνουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ οι συνταξιούχοι! Από 18 – 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι συντάξεις

2
1
Θα κάνουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ οι συνταξιούχοι Από 18 – 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι συντάξεις

Μια ευχάριστη είδηση επεφύλασσε σήμερα για τους συνταξιούχους, ο υφυπουργός Εργασίας, Α. Μπέζας, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν πριν από τα Χριστούγεννα.

«Οι συντάξεις θα δοθούν φέτος πριν από τα Χριστούγεννα. Έχουμε ξεκινήσει τις σχετικές διεργασίες και θα δοθούν για όλα τα ταμεία από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο κ. Μπέζας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1,δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συνταξιούχους να περάσουν κι αυτοί όμορφες γιορτές με τις οικογένειές τους.

newest oldest most voted
Notify of
αε
Guest
αε

από εκεί το πήρε ο Λοβέρδος, είπα κι εγώ κάθισε και σκέφτηκε κάτι μόνος. Ανησύχησα μήπως κούρασε τον εγκέφαλο του για να βρει λύση σε ένα πρόβλημα

ΝΑΙΙΙΙ
Guest
ΝΑΙΙΙΙ

Νεοδιόριστοι καθηγητές στη Γαλλία θα πληρώνονται με κουπόνια φαγητού αντί πληρωμής@@@ Εκπαιδευτικοί σε δημοτικά σχολεία στην περιοχή του κέντρου και των περιχώρων του Παρισιού δεν έχουν πληρωθεί από την έναρξη του σχολικού έτους.
Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν άλλο εισόδημα εκτός των οφειλόμενων μισθών τους. Όταν οι απελπισμένοι καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν, οι αρμόδιοι φορείς, σε απάντηση, τους προτείνουν είτε να πάρουν δάνειο ή να δεχθούν κουπόνια φαγητού, για να καλύψουν τις ανάγκες τους.