Πιπιλή σε Ακρίτα: «Είπα για τις μαϊμού τσάντες γιατί ενισχύουν το παρεμπόριο»

0
1
Πιπιλή σε Ακρίτα Είπα για τις μαϊμού τσάντες γιατί ενισχύουν το παρεμπόριο

Μια άλλη «κόντρα», αυτή για τις τσάντες μαϊμού που κυκλοφορούν στην Βουλή και για τις οποίες μίλησε η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, βρίσκεται σε…εξέλιξη, με την απάντηση που έδωσε η Έλενα Ακρίτα και το «κουίζ» που έβαλε στη βουλευτή για τη δική της τσάντα.
Η Φωτεινή Πιπιλή μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Δήμου Βερύκιου έδωσε τις δικές της απαντήσεις, εξηγώντας ότι η αναφορά έγινε γιατί οι μαϊμού τσάντες ενισχύουν το παρεμπόριο κι όχι για να ασχοληθεί με τη μόδα.
«Το παραεμπόριο κατέστρεψε κυρίως το κέντρο της Αθήνας. Τολμάει η κ. Ακρίτα, σε δήθεν χιουμοριστικό σχόλιο να ξεχάσει ότι εγώ είπα κυκλοφορούν μαϊμού τσάντες και αυτό είναι κατινιά και ξιπασιά, με δεδομένο ότι κυκλοφορούν πάρα πολύ ωραίες ελληνικές τσάντες. Αν η κ. Έλενα Ακρίτα ή δεν άκουσε ή την έπιασε κάποιο άλλο πάθος, εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Θα της πω όμως ότι ο τζίρος του παραεμπορίου ανέρχεται σε 20 δισ. ευρώ και τα υπολογιζόμενα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου 6 δισ. ευρώ. Οι έμποροι πηδάνε από τα παράθυρα κ. Έλενα Ακρίτα».