Ζωντάνεψε η ιστορία Sweeney Todd! Τους σκότωναν και τους έκαναν… πίτες!

2
1
Ζωντάνεψε η ιστορία Sweeney Todd Τους σκότωναν και τους έκαναν πίτες

Δεν χωρά ανθρώπου νους τη δράση τριών κανιβάλων, ενός άνδρα, της γυναίκας του και της ερωμένης του (!), στη Βραζιλία. Σκότωσαν δυο γυναίκες, τις διαμέλισαν και έφτιαξανπίτες τις οποίες πωλούσαν στους γείτονές τους! 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις κανίβαλοι έχουν σκοτώσει τουλάχιστον δυο γυναίκες και χρησιμοποίησαν τα μέρη του σώματός τους για να φτιάξουν πίτες από τις οποίες έτρωγαν οι ίδιοι, έδιναν να φάει σε ένα παιδί που ζούσε μαζί τους και τις πωλούσαν στους γείτονές τους! 

Και όχι μόνο στους γείτονες, αλλά και σε νοσοκομεία ή σχολεία! Έλεγαν πως οι πίτες τους είχαν μέσα κοτόπουλο ή τόνο! Η υπόθεση θυμίζει πολύ την ταινία Sweeney Todd με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ!

Ο Jorge Beltrão Negromonte da Silveira, η Isabel Cristina Pires και η Bruna Cristina Oliveira da Silva ομολόγησαν τα εγκλήματά τους και ότι έτρωγαν μέρη από τις γυναίκες που σκότωσαν! 

Το… τρίο είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2012. Λίγο μετά τη σύλληψή τους, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του ζευγαριού ένα βιβλίο 50 σελίδων με τον τίτλο Αποκαλύψεις ενός Σχιζοφρενούς, το οποίο είχε γράψει ο da Silveira και στο οποίο αποκάλυπτε πως άκουγε φωνές και είχε εμμονή και το να σκοτώνει γυναίκες. 

Οι δολοφόνοι, από το 2008 μέχρι το 2012 φέρονται να παρέσυραν τα θύματά τους στο σπίτι τους, υποσχόμενοι στις άτυχες γυναίκες δουλειά ως νταντά. 
Η αστυνομία βρήκε τα λείψανα δυο γυναικών στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. 

newest oldest most voted
Notify of
ςςςς
Guest
ςςςς

κορμαρα αυτος στην ηλικια του… ειδατε τι κανει το ανθρωπινο κρεας ;

atozak
Guest
atozak

δεν μου κρατισαν μια να δοκιμασω 😛 😛 😛