Ελισάβετ Σπανού: “Αν μου ζητούσαν να παραμείνω στο Πρωινό του Mega θα…”

0
8
Ελισάβετ Σπανού Αν μου ζητούσαν να παραμείνω στο Πρωινό του Mega θα

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η διαγωνιζόμενη του “Dancing with the stars 5” και τραγουδίστρια, Ελισάβετ Σπανού. Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε μεταξύ άλλων για το “Πρωινό Mega με Μία” αποκαλύπτοντας τι θα έκανε αν της ζητούσαν να παραμείνει. 

Αν σου ζητούσαν να παραµείνεις στο Πρωινό του Mega θα το έκανες;  Όχι. ∆εν νοµίζω ότι είµαι χρήσιµη σε µία πρωινή εκποµπή. Ο Άκης Πετρετζίκης που ήταν εκεί είχε αναλάβει τη στήλη της µαγειρικής, η Βίκυ Παγιατάκη έλεγε τα ζώδια, ενώ εγώ δεν είχα συγκεκριµένο ρόλο. Αυτό που µου είχε ζητηθεί ήταν να συµµετέχω στη στήλη µε τα gossip, οπότε εκ των πραγµάτων δεν θα µπορούσα να είµαι χρήσιµη, γιατί ούτε ξέρω καλά-καλά τι γίνεται στη σόουµπιζ ούτε µου αρέσει να κουτσοµπολεύω. Ειλικρινά, επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν είναι άξιος να κρίνει κανέναν, δεν µου ταίριαζε καθόλου το κουτσοµπολιό και πολλές φορές αισθανόµουν άβολα και αµήχανα.

Υπήρξαν στιγµές που πέρσι αισθάνθηκες λίγο σαν «γλάστρα»; Όχι, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο, γιατί όλοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί απέναντί µου και υπήρχε παρεΐστικο κλίµα στην εκποµπή. Ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο Κωστόπουλο και το Mega για την ευκαιρία που µου έδωσαν, έκανα ό,τι καλύτερο µπορούσα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους, αλλά πιστεύω ότι ένα πρόσωπο µε µεγαλύτερη τηλεοπτική εµπειρία ίσως ήταν πιο χρήσιµο από εµένα. 

Ελισάβετ Σπανού: