Απαγωγή 27χρονης: Στα ίχνη του «Αλέκου» οι αρχές

1
0
Απαγωγή 27χρονης Στα ίχνη του Αλέκου οι αρχές

Γνωστή στους αστυνομικούς είναι και η ταυτότητα του τρίτου κατηγορούμενου που αναζητείται για τηναπαγωγή της 27χρονης, του Αλβανού με το όνομα «Αλέκος». Από την εξερεύνηση που έγινε στο κρησφύγετο στη Λούτσα οι αρχές είναι σίγουρες ότι έχουν και βιολογικό του υλικό. Οι δύο συλληφθέντες είχαν υποστηρίξει ότι γνώριζαν μόνο το μικρό του όνομα.

Πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος ο ένας κατηγορούμενος

Η σύλληψη του 53χρονου αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στο Μενίδι. Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν μιλούν για έναν επιχειρηματία με έντονη δραστηριότητα που του άρεσε να ασχολείται με τα κοινά.

«Τον γνώριζα λόγω του έντιμου βίου του στο δήμο Αχαρνών. Ήταν δημοτικός σύμβουλος δύο φορές. Μια χρονιά είχε διατελέσει αντιδήμαρχος.» σημειώνει ο Παύλος Μεσαριτζίδης, φίλος του 53χρονου.

«Ήμασταν μαζί σε μια κηδεία το Σάββατο. Ήταν λίγο μελαγχολικός και την Κυριακή μάθαμε τα καθέκαστα.»τόνισε ο Σπύρος Σαββίδης, πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών.

ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ;

Όπως λένε οι φίλοι του του άρεσε ο αθλητισμός. Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την πυγμαχία.

«Έτρεχε κάθε φορά που γινόταν Μαραθώνιος. Και φέτος έτρεξε.» πρόσθεσε ο φίλος του 53χρονου.

Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την 27χρονη το πρωί της Κυριακής που γινόταν ο Μαραθώνιος. Αν όντως ο 53χρονος συμμετείχε σημαίνει ότι έτρεχε την ώρα που ο 48χρονος συγκατηγορούμενός του άφηνε ελεύθερη την νεαρή γυναίκα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμέσως μετά την απελευθέρωσή της, αστυνομικοί της ασφάλειας πήραν βίντεο ακόμη και από θεατές του Μαραθωνίου για να εντοπίσουν την μοτοσικλέτα του απαγωγέα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ

Και όσοι γνωρίζουν όμως τον 48χρονο κατηγορούμενο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 80.000 ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι έφτασε στην απαγωγή. Από τα λύτρα έλειπαν 2.500 ευρώ και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς τα είχε ξοδέψει. Είχε αγοράσει μάλιστα μια τηλεόραση.

«Πίστεψε ότι θα πιάσει την καλή. Καταστράφηκε ο ίδιος, αλλά καταστραφήκαμε και εμείς και εμείς αφού δεν έχουμε χρήματα ούτε για τους δικηγόρους.» σημειώνει ο αδερφός του 48χρονου.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ

Οι δύο συλληφθέντες για την απαγωγή αύριο θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

newest oldest most voted
Notify of
ασπα
Guest
ασπα

το ονομα για το δεν το βγαζουν στην δημοσιοτητα?