Αυτοί είναι οι δύο απαγωγείς της 27χρονης που κρίθηκαν προφυλακιστέοι

0
3
Αυτοί είναι οι δύο απαγωγείς της 27χρονης που κρίθηκαν προφυλακιστέοι

«Συγγνώμη» για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο 48χρονος Έλληνας και επικαλέστηκε την οικονομική κατάστασή του – Οτι είχε συμμετοχή μόνο στην αρπαγή, ισχυρίστηκε ο 53χρονος συνεργός του και πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών – Μυστήριο με τον «άφαντο» Αλβανό που θεωρείται το τρίτο μέλος της σπείρας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο συλληφθέντες που ομολόγησαν ότι απήγαγαν την 27χρονη ανηψιά του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Ο 48χρονος που θεωρείται εγκέφαλος του κυκλώματος παραδέχθηκε την εμπλοκή του και επιχειρώντας να απολογηθεί απέδωσε την απόφασή του να απαγάγει την κοπέλα του στην οικονομική του κατάσταση, ενώ ο 53χρονος συνεργός του -πρώην αντιδήμαρχος- ισχυρίστηκε ότι η εμπλοκή του περιορίστηκε στην αρπαγή της κοπέλας.

«Συγγνώμη» από την 27χρονη ανηψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη την οποία απήγαγε ζήτησε σήμερα ο 48χρνος εγκέφαλος του κυκλώματος απολογούμενος στον ανακριτή.

Ο 48χρονος Έλληνας, σύμφωνα με το συνήγορό του, επικαλέστηκε την οικονομική κατάστασή τυ των τελευταίων τεσσάρων ετών επιχειρώντας να δικαιολογήσουν την απαγωγή της 27χρονης. Ο ίδιος ο 48χρονος από τη Νέα Ιωνία, σύμφωνα με όσα είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του Ευστάθιος Κουκούτσης, χαρακτήρισε την πράξη του «αδικαιολόγητα παράνομη».

Εκτός από τον 48χρονο, την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα και ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν που είχε διατελέσει αντιδήμαρχος περιβάλλοντος στο δήμο Αχαρνών. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.