Γιώργος Θεοφάνους: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τον γιο του από την Ευρυδίκη!

1
2
Γιώργος Θεοφάνους Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τον γιο του από την Ευρυδίκη

Έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Music School», εν μέσω προβών για τον «Ηρακλή» με τον Σάκη Ρουβά που υπογράφει τη μουσική, ο Γιώργος Θεοφάνους για πρώτη φορά, με περίσσια ειλικρίνεια κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του. 

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο YOU, ο Γιώργος Θεοφάνους μιλάει και για τον μεγαλύτερο γιο του, Άγγελο που έχει αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του, Ευριδίκη.

Ο γιος σας με την Ευρυδίκη, ο Άγγελος σπουδάζει Σχεδιαστής Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών. Δεν σας ενοχλεί που δεν ασχολήθηκε με τη μουσική;
Του είπα αν του πάει καλά να με πάρει να του γράφω μουσική στα παιχνίδια του. Πολλά από αυτά άλλωστε έχουν εξαιρετικές μουσικές σαν να γράφονται για ταινίες. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που πιστεύει. Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας. Τα βοηθάμε και τα φέρνουμε σε ένα σημείο μέχρι να ενηλικιωθούν και τα παρακολουθούμε. Το έχω ζήσει με τους δικούς μου τους γονείς. Το σέβομαι και προσπαθώ να το κάνω και με τα δικά μου τα παιδιά. Οι δικοί μου δεν είχαν καμία σχέση με τη μουσική. Μεγάλωσα σε μια εποχή που είχαμε τον πόλεμο, ήμουν 5 με 6 χρονών και δεν είχαν τρόπο ούτε όργανο να μου αγοράσουν, ούτε ωδεία να μου πληρώνουν. Παρόλα αυτά, από το υστέρημά τους σιγά σιγά κατάφεραν και με βοήθησαν σε αυτό που ήθελα.

Τα μικρότερα παιδιά σας;

Όλα έχουν κάποιο ταλέντο στη μουσική και όλα περνάνε από το «Εργαστηράκι». Γενικά προσπαθώ τα παιδιά μου να είναι σε όλα τα καλλιτεχνικά για να μπορούν να δέχονται ή να απορρίπτουν πράγματα. Γι” αυτό τα τρέχω σε μουσεία, σε εκθέσεις, από τις πιο απλοϊκές παραστάσεις στις πιο σύνθετες. Προσπαθώ να τους δίνω ερεθίσματα.

Τι σας είπαν όταν σας είδαν στην τηλεόραση;
Με είδαν πρώτη φορά με το «Just the 2 of us» αλλά στο «Music School» ήρθαν στα γυρίσματα γνωρίστηκαν με τα παιδιά κι έκαναν παρέα οπότε ο καθένας έχει τους αγαπημένους του.

 

newest oldest most voted
Notify of
SOPHIE
Guest
SOPHIE

Ηταν πολυ ωραιο ζευγαρι κριμα που χωρισαν … Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου