Μπιλ Κόσμπι: Τα κανάλια του κλείνουν την πόρτα μετά τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς

5
2
Μπιλ Κόσμπι Τα κανάλια του κλείνουν την πόρτα μετά τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις από γυναίκες για τα όσα έζησαν στα χέρια του Μπιλ Κόσμπι και αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει επιπτώσεις τόσο στην ζωή όσο και στην καριέρα του ηθοποιού.

Το ένα μετά το άλλο, τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ακυρώνουν προγραμματισμένη συνεργασία τους με τον βετεράνο κωμικό. Το NBC ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τα σχέδιά του για συνεργασία τους, ενώ το δορυφορικό δίκτυο TV Land αποφάσισε να μην προβάλει σε επανάληψη το “The Cosby Show”. Το Netflix ανακοίνωσε ότι “βάζει στο συρτάρι” ένα προγραμματισμένο αφιέρωμα για τα 77α γενέθλια του ηθοποιού.

newest oldest most voted
Notify of
ο
Guest
ο

γιατί όλες αυτές οι παθούσες μίλησαν τώρα και όχι όταν τους συνέβη ο βιασμός? περίεργο μου φαίνεται. καταγγελίες ετεροχρονισμένες για ποιο λόγο γίνονται? μόνο για δυσφήμιση.

Ετσι
Guest
Ετσι

Μπορεί και να τα κανε. Το ξέρανε απλώς τον είχαν φακελώσει όταν ήρθε η ώρα να τον τελειώσουνε πατήσαν το κουμπί της εξόντωσης. Είναι τόσο μεγάλος πια που δεν αποφέρει κάτι γι αυτούς. Για να φοβούνται οι υπόλοιποι. Τα λεφτά είναι το τίμημα κάτι γι αυτό υπογράφουν με το διάβολο.

γελασαμε
Guest
γελασαμε

77 χρονων ειναι σιγα τη ζημια που θα του κανουν, καταρχην εχει λεφ@@@ φανε και οι κοτες, του φτανουν για αλλες 100 ζωες. τα καναλια επρεπε να του ειχα κλεισει τις πορτες πριν κανει τοσα λεφτα κ αποκτησει δυναμη και δοξα, ωστε να βγαζει τις αρρωστημενες ορε@@@ις του στις γυναικες

Με Τρέλα
Guest
Με Τρέλα

Καλά εντά@@@ι όποιος δεν βγάζει λεφτά και γίνεται καμένο χαρτί στις κλίκες τους τον βγάζουν παιδεραστή ή βιαστή για να φοβούνται οι υπόλοιποι και μετά τον εξοντώνουν. Ολοι αυτοί υπογράφουν συμβόλαια αίματος. Ελα σας μάθαμε αγόρια.

μπλιαχ
Guest
μπλιαχ

σιχαμα….