Ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου ευχαριστεί δημόσια όσους έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν!

0
1
Ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου ευχαριστεί δημόσια όσους έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν
Ο ξαφνικός θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου βύθισε την οικογένειά της στη θλίψη. Η γνωστή μαγείρισσα πέθανε αφήνοντας πίσω της τις δυο κόρες της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη, αλλά και την μητέρα της Βέφα Αλεξιάδου που την υπεραγαπούσε.
 
Ο σύζυγός της Βαγγέλης μέσα από τη σελίδα της Αλεξίας στο Facebook έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο ευχαριστεί τους γιατρούς που στις 28 Οκτώβρη έδωσαν σκληρή μάχη για να σώσουν την γυναίκα του.
 
«Λυπάμαι που δεν κατάφερα νωρίτερα, αλλά θέλω από το βήμα αυτό να εκπληρώσω μια ιερή υποχρέωση. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω το πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ (επείγοντα περιστατικά) που είχαν βάρδια την 28/10 για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για δυο μαρτυρικές ώρες για όλους μας. Αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που έχασε τη μάχη για τον άνθρωπό του, αλλά είδα ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τα ονόματά τους, αλλά τους ευχαριστώ από καρδιάς και δεν θέλω να ακούσω ξανά τα απαράδεκτα σχόλια που τους απαξιώνουν. Να ξέρετε ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι και στην ανάγκη είναι εκεί για εσάς. Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου σε όλους τους καλές γιορτές… Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει…
Βαγγέλης Κιτσάκης» έγραψε χαρακτηριστικά.