Θεοχάρης Ιωάννιδης (ταλέντο): «Οι κοιλιακοί δεν υποστηρίζουν το λέγειν σου»;

0
4
Θεοχάρης Ιωάννιδης ταλέντο Οι κοιλιακοί δεν υποστηρίζουν το λέγειν σου

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο, ωστόσο αποφάσισε να γυρίσει. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο ΕΓΩ αποκάλυψε τους λόγους που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ απάντησε στο αν η εξωτερική του εμφάνιση στάθηκε η αφορμή να βρει ευκολότερα δουλειά αλλά αν το εκμεταλλεύτηκε. Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

– Τα τελευταία δύο χρόνια λείπατε στην Αγγλία, όπου μάλιστα βρήκατε αμέσως δουλειά. Γιατί επιστρέψατε;

«Με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, κάπως βαριόμουν…»

– Μήπως η εξωτερική σας εμφάνιση είναι αυτή που σας «έδωσε» αμέσως δουλειά στην Αγγλία;

«Οι κοιλιακοί δεν υποστηρίζουν το λέγειν σου»

– Δεν εκμεταλλευτήκατε ποτέ αυτή την εικόνα; Όταν π.χ συνεργαστήκατε με τον Σταμάτη Φασουλή, βγήκατε γυμνός στη σκηνή, το ίδιο και σε εξώφυλλα περιοδικών και συνεντεύξεις.

 «Αυτό ήταν λίγο 50-50. Λίγο το ζητούσαν, λίγο το πουλούσα. Τώρα αρχίζω και το βαριέμαι. σειρά έχει κινηματογραφικές προδιαγραφές. Είναι καλαίσθητη, έχει εξωτερικά γυρίσματα… Δεν είναι σαπουνόπερα. Ο Ανδρέας Γεωργίου κάνει φανταστική δουλειά»

– Πλέον ψάχνετε κόντρα ρόλους;

 «Ψάχνω πράγματα μέσα από τα οποία μπο¬ρώ να εκφραστώ και εγώ. Δεν θέλω ξαφνικά να φτιάξω μια εναλλακτική τηλεοπτική περσόνα. Και όταν προσπάθησα, στην ουσία το έκαναν άλλοι για μένα και δεν τα κατάφεραν. Ήθελαν να με πλασάρουν ως ζεν πρεμιέ και εγώ έκανα τον καραγκιόζη».