Ευθύμης Ζησάκης: «Με το Mega δεν κατέληξαν καλά τα πράγματα»

0
7
Ευθύμης Ζησάκης Με το Mega δεν κατέληξαν καλά τα πράγματα

Εκτός από το ραδιόφωνο και το θέατρο, o Ευθύμης Ζησάκης πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Το σόι σου», η οποία πάει πάρα πολύ καλά. Τελικά, οι οικογενειακές ιστορίες αρέσουν στον κόσμο;

«Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα οικογενειακών ιστοριών. Εχουμε δει και άλλες σειρές με οικογενειακά θέματα που δεν αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο. Για τη συγκεκριμένη δουλειά θεωρώ ότι έχει ένα αβαντάζ που ονομάζεται απλότητα. Αυτό που δείχνει η σειρά είναι ένα σκηνικό πολύ σύνηθες, το οποίο συμβαίνει σε όλες τις ελληνικές οικογένειες. Υπάρχουν παντού αυτές οι ιδιόμορφες σχέσεις, τα φλερτ, οι εντάσεις, όλα τα κανονικά και απλά πράγματα που αποτελούν το… αλατοπίπερο» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Σου έγινε άλλη τηλεοπτική πρόταση;
«Ναι, όσον αφορά στη μυθοπλασία ήμασταν σχεδόν στα χαρτιά με το Mega για τη σειρά «Μάνα Χ Ουρανού», ενώ έγινε και μια συζήτηση με άλλο κανάλι, με το οποίο δεν φτάσαμε τόσο κοντά ώστε να μπορώ να το κατονομάσω. Με το Mega δεν κατέληξαν καλά τα πράγματα, παρότι εκτιμώ βαθύτατα τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος γράφει το σενάριο, απλώς με τον ΑΙpha έδεσα πιο πολύ και σε άλλα κομμάτια και γι’ αυτό κατέληξα εκεί.»