Η αποκάλυψη της Θωμαής Απέργη για τη σχέση της με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

0
6
Η αποκάλυψη της Θωμαής Απέργη για τη σχέση της με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Όλα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για το περιοδικό «YOU» φωτογραφήθηκε η Θωμαή Απέργη και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζώρτζια Συρίχα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσωπικά της.

Έχει ερωτευτεί δυνατά, άραγε; «Κοίτα, εννοείται ότι έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, τώρα μπορεί να βρεθεί ένας έρωτας που θα μου τη δώσει κατακούτελα, δεν τον απορρίπτω, αναμένω τον καλό πάντως», δήλωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν ζει σε ένα ροζ παραμύθι, περιμένοντας τον πρίγκιπα του παραμυθιού, η ίδια εξομολογήθηκε «Έχω ψήγματα ρομαντισμού αλλά ζω στην πραγματικότητα, που σημαίνει ότι δεν περιμένω τον άντρα με το άλογο! Τον θέλω να είναι ευγενής, να έχει χιούμορ, να με στηρίζει και να τον στηρίζω, να είμαστε μια γροθιά, θέλω να κάνω μια δεμένη οικογένεια, είναι πολύ σημαντικό και αυτό μου δίνει δύναμη».

Είναι, ωστόσο, γυναίκα για σπίτι; «Ούτε καν, είμαι γυναίκα καριέρας, ειδικά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο η δουλειά, ακόμα κι αν βρισκόταν ο ιδανικός δεν θα μπορούσα να θυσιαστώ, με νοιάζουν πάνω από όλα τα επαγγελματικά μου. Νομίζω, πάντως, πως ο ιδανικός θα το καταλάβαινε αυτό», εξήγησε.

Τέλος, αναφερόμενη στα δημοσιεύαμτα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Φίλιππο Σαπουντζή, αλλά και σχολιάζοντας την δήλωσή της ότι «όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήθελαν να με παντρευτούν», αποκάλυψε «Ναι, αλήθεια είναι αυτό, και επιστρέφουν για κάποιο λόγο! Εντάξει έχουν τελειώσει όλα αυτά και τώρα πια διατηρώ με όλους τους πρώην συντρόφους μου πολύ καλές σχέσεις. Όταν κλείνω ένα κεφάλαιο στη ζωή μου το κλείνω εντελώς».