Το μήνυμα της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή για τον Μηνά, που συγκλόνισε στο «Πάμε Πακέτο»

1
3
Το μήνυμα της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή για τον Μηνά που συγκλόνισε στο Πάμε Πακέτο

Ο Αντώνης Βαρδής, o oποίος “έφυγε” από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε βοηθήσει τον Μηνά, που πήγε στο Πάμε Πακέτο.

 

Ο αποστολέας του «Πάμε Πακέτο», ο Μηνάς είχε πει στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Για τα τεχνητά μέλη και το καρότσι που κάθομαι αυτή τη στιγμή πλήρωσε ο Αντώνης Βαρδής. Εγώ με τα ποσοστά αναπηρίας που έχω, το 25% του ποσού πρέπει να το βάλω από την τσέπη μου, πράγμα που δεν υπήρχε και δε με στήριξαν καθόλου από την οικογένεια μου. Γνώριζα τον Αντώνη Βαρδή και του εξήγησα αυτό το πράγμα και μου λέει «Μη στεναχωριέσαι, θα το κανονίσουμε». Μου έδωσε αυτά τα μηχανήματα που τόσα χρόνια έχουν χαλάσει και αυτά, και μου πήρε και αυτό το καροτσάκι. Ήταν πολύ δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.».

Η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, αφού δέχτηκε πολλά μηνύματα από πολίτες που ήθελαν να βοηθήσουν τον Μηνά, απάντησε μέσω του facebook: «
Καλησπέρα σας, Άνθρωποι!
Έλαβα πολλά μηνύματα σας, για το πώς θα μπορούσατε να βοηθήσετε ώστε να αντικατασταθεί το αμαξίδιο του Μηνά.
Ο Αντώνης το είχε φροντίσει αυτό από το Σεπτέμβρη.
Με τη βοήθεια της εκπομπής, ξαναβρήκαμε το τηλέφωνο του Μηνά και σήμερα το απόγευμα, παρέλαβε το καινούριο αμαξίδιο, που τον περίμενε στο μαγαζί.
Να είστε καλά, υγεία σε σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε».newest oldest most voted
Notify of
απα
Guest
απα

μπραβο σε ολους τους , η βικυ τι μου καθησε σε 3 μετρη καρεκλα μπροστα στον ανθρωπο με το προβλημα , ειναι εντελως ηλιθια ? δε@@@ε εικονα αστεια