Καίτη Γαρμπή: “Ο Διονύσης έχασε τον αδερφό του, αλλά στάθηκε παλικάρι”

0
7
Καίτη Γαρμπή Ο Διονύσης έχασε τον αδερφό του αλλά στάθηκε παλικάρι

Για το θάνατο του αδελφού του συζύγου της, Τόλη Σχοινά, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό μίλησε η Καίτη Γαρμπή καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Τον Διονύση τον θαύμασα. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατός. Αντί να δίνουν σε εκείνον κουράγιο, έδινε εκείνος κουράγιο σε όλους με μια μεγάλη αγκαλιά», είπε η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας και συνέχισε: «Ο αδελφός του Διονύση ήταν για τον Διονύση η αδελφή ψυχή του”, συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε: “Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε. Την Τετάρτη τον είχαμε και την Πέμπτη δεν τον είχαμε. Ξέρουμε ότι η ψυχή είναι αθάνατη και ότι δεν τελειώνουν όλα με το που μπήκε εκεί που μπήκε… Αυτό όμως δεν μετριάζει την έλλειψη και πιστεύω ότι θα περάσουμε ακόμη πιο δύσκολα. Ακόμη δεν πέρασαν ούτε 40 μέρες…».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξαν στιγμές που λύγισε ο Διονύσης Σχοινάς, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Μα τι λες τώρα και εκείνος και εγώ και το παιδί και οι γονείς του…», ωστόσο σχολίασε και τη δύναμη ψυχής που έδειξε ο σύζυγός της: «Είδα έναν Διονύση πολύ δυνατό που θα δώσει δύναμη σε όλους. Κατά σειρά το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχτηκε εκείνος και η μητέρα του και μετά όλοι οι άλλοι. Κι όμως στάθηκε παλικάρι».