Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: « Η ανθρώπινη πλευρά μου και οι ευαισθησίες μου μάλλον δεν αρέσουν σε κάποιους»

3
2
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Λυπηθείτε με Είμαι ευαίσθητη

Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε όχι μόνο ότι μαγειρεύει, αλλά ότι πηγαίνει και ταπεράκια με φαγητό στους συνεργάτες της.

Προσέχεις τη διατροφή σου;

«Τρώω ό,τι μου αρέσει, στην ουσία ακούω το σώμα μου. Τώρα τελευταία με τη δουλειά μπορεί και να ξεχάσω να φάω μία μέρα. Ή μπορεί να στεναχωρηθώ με κάτι και επίσης να μη φάω τίποτα για μία μέρα. Γενικά όμως προσέχω τη διατροφή μου και τρώω με μέτρο»
Μαγειρεύεις;
«Φυσικά. Πολλές φορές έχω πάει ταπεράκι με φαγητό στους συνεργάτες μου. Όμως αυτό δεν έχει σχολιαστεί, γιατί η ανθρώπινη πλευρά μου και οι ευαισθησίες μου μάλλον δεν αρέσουν σε κάποιους που θέλουν να προβάλλουν συγκεκριμένη εικόνα μου προς τα έξω. Είμαι ένα κανονικό κορίτσι, με τους φίλους μου, το σκύλο μου, που μιλάω με όλους, δεν ζω σε κανένα κλουβί. Δεν είμαι αυτή που περιγράφουν κάποιοι», λέει στο Εγώ.

newest oldest most voted
Notify of
ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

ένα κανονικό κορίτσι θα χαρακτήριζε τα μονοψήφια νούμερα ως προσωπική αποτυχία. Εσύ όχι. Πρέπει να περιμέν@@@ δεκαετία για να ανατείλει το άστρο σου … Ο π@@@ούς θα ζει μέχρι τότε…

Λιλικα
Guest
Λιλικα

Παλι την πετα@@@. Κωνσταντινα οταν καν@@@ μια καλη πραξη, το αφην@@@ να περασει στο ντουκου, δεν το καν@@@ θεμα κουκλα μου. Ειναι τελειως ασχετη επικοινωνιακα αυτη η κοπελα.

ουστ γιδι
Guest
ουστ γιδι

ποιες ευαισθησιες μωρη τουβλαρα εργατοτραγανιστρα αι παγαινε απο εδω πληρωμενες συνεντευΞεις απο ενα ΜΠΑΖΟ