Ναταλία Γερμανού: «Ένας γάμος δεν θα μου προσέφερε κάτι, πόσο μάλλον με τον Μάνο»

0
2
Ναταλία Γερμανού Γουάου τι καυτή πόζα

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας!

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου μετράει περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και παρόλο που συγκατοικούν, φαίνεται πως δεν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Δε νομίζω ότι στην περίπτωση μου ένας γάμος θα μου πρόσφερε κάτι, πόσο μάλλον σε έναν τόσο νέο άνδρα όπως είναι ο Μάνος. Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε ούτε καν το έχουμε συζητήσει, είναι πολύ μακριά από εμάς. Είμαστε σε μια φάση που περνάμε πολύ καλά. Για ποιο λόγο να το χαλάσουμε;», δήλωσε η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο «Τηλεόραση» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Όσο για το αν συμβουλεύεται τον σύντροφό της, η ίδια αποκάλυψε «Ρωτάω τη γνώμη του σε αρκετά πράγματα και, πίστεψε με, είναι αφόρητα αυστηρός, σε σημείο να λες: «Εντάξει, ρε φίλε, πες μια καλή κουβέντα, ακόμα κι αν δεν την πιστεύεις». Ο Μάνος, όταν βλέπει μια εκπομπή, μια φωτογράφηση μου ή μια συνέντευξη, θα εστιάσει σε όλα τα στραβά και στα λάθη και αφού τα εξαντλήσει όλα και με έχει αφήσει κουρέλι, θα μου πει: «Παρ’ όλα αυτά, ήσουν πολύ καλή». Όμως, εκείνη τη στιγμή, με έχει κάνει τόσο κουρέλι που δεν έχω κουράγιο να το ακούσω. Πέρα από την πλάκα, όμως, προτιμώ να έχω αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μου, παρά κόλακες. Χαίρομαι που είναι τόσο αυστηρός».