Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν είμαι ούτε φύση αγενής ούτε συνδικαλιστής»

1
1
Θοδωρής Αθερίδης Δεν είμαι ούτε φύση αγενής ούτε συνδικαλιστής

«Δεν παριστάνω τον παρουσιαστή. Στην εκπομπή έρχονται άνθρωποι που συζητάμε σαν να βρισκόμασταν στο σπίτι μου. Δεν με νοιάζει να πούμε πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή του κορμού. Οποιο προβεβλημένο πρόσωπο έχει να καταθέσει κάτι για το καλό του κόσμου, τότε είναι χαρά μας να βρίσκεται στην εκπομπή «Αργά»», τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση o Θοδωρής Αθερίδης.

-Τι απαντάτε στις αρνητικές κριτικές σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη που κάνατε στον εκδότη της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας, Χάρη Οικονομόπουλο;

«Τους εκνεύρισε ότι ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας βγήκε βήμα να μιλήσει. Στην εκπομπή τον αντιμετώπισα με καχυποψία για όλα αυτά που τον κατηγορούν. Και μάλιστα αναφερθήκαμε σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η ίδια η εφημερίδα. Δεν μπορώ να διατυπώνω ερωτήσεις όπως εσείς οι δημοσιογράφοι. Μπορεί οι εργαζόμενοι να επιθυμούσαν να τον πιάσω από τα αφτιά, αλλά δεν είμαι ούτε φύση αγενής ούτε συνδικαλιστής. Είμαι 50 χρόνων και ότι επιλέγω το κάνω με ευθύνη και σκέψη!».

newest oldest most voted
Notify of
θεσει
Guest
θεσει

Φυσει αγενης αμορφωτε δυτη. Φυσει.