Αντώνης Ρέμος: Ξόδευαν μισθούς χρόνων σε έναν τραγουδιστή σε ένα βράδυ

0
3
Αντώνης Ρέμος Ξόδευαν μισθούς χρόνων σε έναν τραγουδιστή σε ένα βράδυ

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζονται μαζί φέτος τον χειμώνα, δίνοντας τη δική τους πρόταση για τη διασκέδαση των Αθηναίων.

Ο τραγουδιστής, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του σχήματος, μίλησε στο «ΕΓΩ!Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα για τη… μοιραία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Διογένης Studio».

afisadiogenis

«Οι μουσικές βραδιές είναι ντυμένες με την ψυχαγωγία του Γιάννη Ζουγανέλη και των συνεργατών του. Με τη Μελίνα έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και περάσαμε πολύ όμορφα. Όλοι με κάποιον τρόπο θεωρούν ότι εδώ θα είναι θέατρο. Θα είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας έτσι όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Το μόνο που δεν θα συμβαίνει είναι η παρακμή και η σπατάλη που γινόταν με τα λουλούδια επί τόσα χρόνια. Δεν ισχυρίζομαι ότι εγώ δεν υπήρξα σε αυτούς τους χώρους. Ήμασταν όμως σε διαφορετικά χρόνια. Δεν ανάγκαζα κανένα να εκφραστεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Ο κόσμος εξέφραζε την αγάπη του ξοδεύοντας κάποια χρήματα όπως ήθελε. Δεν είμαι εγώ υπόλογος ή υπεύθυνος για το πώς διαθέτει ο καθένας τα λεφτά του. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στην εποχή που ζούμε ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ήταν προσωπική μου απόφαση να σταματήσει το θέμα των λουλουδιών, γιατί θεωρώ ότι παρασέρνουμε τον κόσμο σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή να ξοδέψει και τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του. Προτιμώ, αν κάποιος περνά καλά, να έρθει περισσότερες φορές να πιει το ποτό του στο μαγαζί, παρά να συνειδητοποιήσει όταν ανοίξουν τα φώτα ότι έχει ξοδέψει περισσότερα απ’ όσα του αναλογούσαν και να ψάχνει στη συνέχεια τρόπο να καλύψει το κενό παίρνοντας μέχρι και δάνειο. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την καλλιτεχνική συνάντηση με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα, γιατί θεωρώ ότι οι νύχτες μας θα αποκτήσουν χαμόγελο, μουσικές, χρώματα και πολύ ωραία διάθεση. Είμαι για άλλη μία χρονιά περήφανος γι’ αυτήν τη συνεργασία», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και κατόπιν, πρόσθεσε «Σε αυτήν τη ζωή της φούσκας που ζήσαμε όλοι, σε αυτή την ψευδαίσθηση που είχαμε, νομίζαμε ότι ήμασταν κάποιοι άλλοι. Ζούσαμε τη ζωή άλλων. Οι μεγαλοπαράγοντες μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ήμασταν πλούσιοι. Όλοι μας κάναμε υπερβολές. Έχω δει να ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ στα πόδια μου, όπως και στα πόδια όλων αυτών που τραγουδούσαν. Κάποιοι άνθρωποι ξόδευαν μισθούς χρόνων σε έναν τραγουδιστή κάθε βράδυ. Εγώ δεν έπαιρνα περισσότερα χρήματα από αυτό. Τα έπαιρνε η επιχείρηση για να πληρώσει τον κόσμο. Ήταν μια επικερδής κατάσταση για τον επιχειρηματία. Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου. Ένιωθα ότι με τιμούσε αυτό το γεγονός, θεωρώντας ότι τραγουδώ καλά».

Όσο για το ότι βρέθηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο της ΣΔΟΕ, ο ίδιος σχολίασε «Οι καλλιτέχνες είμαστε πάντα στο μάτι του κυκλώνα. Είμαστε ο εύκολος στόχος ορισμένων. Εγώ έχω στοχοποιηθεί εδώ και χρόνια, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλειά τους, αρκεί όμως αυτό να μη γίνεται εμμονή. Εννοείται ότι πρέπει να γίνονται έλεγχοι».