Εκεί εντοπίζεται η ρήξη στις σχέσεις Ηλιάκη-Καινούργιου: Έγινε κάτι παρασκηνιακά

1
2
Εκεί εντοπίζεται η ρήξη στις σχέσεις ΗλιάκηΚαινούργιου Έγινε κάτι παρασκηνιακά

Οι σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου που έχουν παγώσει από τον περασμένο Ιούνιο, έχουν απασχολήσει τόσο που και οι ίδιες πλέον έχουν βαρεθεί να απαντούν. Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Peoplegreece, είπε κάτι που ίσως δίνει ένα στοιχείο για τους λόγους που ίσως οι δύο παρουσιάστριες δεν μιλάνε.

«Τους τελευταίους μήνες του «Δέστε τους» υπήρχε ένα περίεργο σύννεφο από πάνω μας, γιατί συνέβησαν διάφορα γεγονότα, παρασκηνιακά και μη. Δεν θα έλεγα πως απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας, αλλά υπήρχε περίεργη ατμόσφαιρα. Ο Νίκος είχε αποφασίσει ότι θα φύγει, γιατί δεν τα έβρισκε στα οικονομικά με το κανάλι. Ήξερα πως ήθελε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό, οπότε δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνουμε κάτι μαζί ξανά. Θεωρούσαμε και οι δύο πως έπρεπε να κάνουμε ένα διάλειμμα στη συνεργασία μας».

newest oldest most voted
Notify of
χα χα
Guest
χα χα

Θες να μας πεις οτι η διακοπη της συνεργασιας σου με το μουτσινα ηταν και δικη σου επιλογη; Ασε μας κουκλ@@@σα μου. Εσυ θα πηγαινες μαζι του ακομα και για να του κρατας τα αρχ..ια. Αφου δε μπορεις να κανεις τιποτα μονη σου κ κανενας δε σε θελει μαζι του. Τον ερμο τον πουνεντη πως τον @@@γελασες απορω.