Μπάρμπα: «Τώρα αρχίζω και φοβάμαι. Θέλω κάποιον. Θέλω έναν άντρα να γεράσουμε ωραία μαζί»

3
2
Μπάρμπα Τώρα αρχίζω και φοβάμαι Θέλω κάποιον Θέλω έναν άντρα να γεράσουμε ωραία μαζί

Η Βάνα Μμπάρμπα είναι ένα πρόσωπο που γενικά δεν μένει και εύκολα… μόνο. Έχει πολλούς φίλους αλλά και πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν. Ωστόσο την φοβίζει καθόλου η μοναξιά;

«Δεν είναι μοναξιά. Είναι μοναχικότητα. Είναι ελευθερία. Ο,τι έχω είναι δικό μου και δεν μου το έχει «φορέσει» κανείς, φτιαγμένο με πολύ κόπο. Κι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μ’ αρέσει που γίνονται και αλλαγές στο σώμα μου πλησιάζοντας τα 50. Ακόμη και που είμαι λιγότερο επιθυμητή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

– Από πότε έχεις να ερωτευτείς;
«Από τότε που γέννησα, 12 χρόνια.»

– Ούτε το σεξ σού λείπει;
«Αυτό βρίσκεται. Οχι, δεν μου λείπει. Μου λείπουν οι σχέσεις. Τώρα που μεγάλωσε η Φαίδρα ίσως να έχω ανάγκη από σχέση, από έναν έρωτα – όχι εραστή, έχει διαφορά. Και πιστεύω πως την τελευταία καλή σχέση στη ζωή μου θα την κάνω τώρα. Γιατί τώρα θα νιώσω πραγματικά μόνη. Πριν, είχα τη Φαίδρα, δεν είχα χώρο για άντρες. Όποιον είχα τον έδιωχνα. Δεν επέτρεπα σε κανέναν να είναι δίπλα μου. Όμως τώρα αρχίζω και φοβάμαι. Θέλω κάποιον. Θέλω έναν άντρα να γεράσουμε ωραία μαζί…»

newest oldest most voted
Notify of
μαθε
Guest
μαθε

δεν καταλαβα κυρια Μπαρμπα. Τι ειναι οι ανθρωποι; αντικειμενα σε μαγαζι να αγορασεις ενα; αντρες θα βρεις αλλα κανεις δεν θα σ αγαπησει αληθινα γιατι δεν εδωσες αγαπη κ στην ζωη οτι λαθη εκανες τα πληρωνεις μετα, σε μεγαλη ηλικια

ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

ό,τι θυμάται χαίρεται. Σιγά μην σου κάτσει κορόϊδο

ξιθι
Guest
ξιθι

Τι πρόσωπο, θεέ μου, τσιγγάνα τουρκογύφτισσα. Αυτή την είπαν όμορφη? Ποτέ μου δεν θεώρησα ότι η Μπάρμπα είναι όμορφη γυναίκα, απορώ με τι κρ@@@ήριο το λένε αυτό. Έχετε δει έξω τι ομορφιά επικρατεί? Ήμαρτον.