Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω ούτε facebook, ούτε instagram, ούτε τίποτα!»

1
2
Σμαράγδα Καρύδη Δεν έχω ούτε facebook ούτε instagram ούτε τίποτα

Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι celebrities έχουν μάθει πια πώς να χρησιμοποιούν τα social media προς όφελός τους. Μια απλή φωτογραφία να ανεβάσουν, έχουν εισπράξει πλήθος από likes και σχόλια και βλέπουν το όνομά τους να παίζει σε διάφορα sites με μια καινούργια αφορμή.

Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι και η Σμαράγδα Καρύδη. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που εδώ και χρόνια αρνείται να ανοίξει λογαριασμό στο facebook, το instagram και το twitter:

«Δεν θέλω περισσότερες επαφές από αυτές που έχω στην καθημερινότητα» εξήγησε. «Έχουμε και δουλειές (γέλια). Επίσης δεν με ενδιαφέρει να ξαναβρεθώ με όλους τους παλιούς συμμαθητές, με τους οποίους κάποια στιγμή χάθηκα. Πιστεύω ότι για να χαθούμε κάποιος λόγος υπήρχε. Είμαι της άποψης ότι η ζωή θα σου δείξει με ποιον πρέπει να έχεις επαφή και με ποιον όχι. Το ξέρεις μόνος σου, δεν χρειάζεσαι τα social media για να σε βοηθήσουν. Έπειτα, λέμε χρόνια τώρα για τον Μεγάλο Αδελφό, γκρινιάζουμε ότι μας παρακολουθούν και μετά πάμε μόνοι μας και φακελώνουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή που έχουν ορισμένοι με το facebook και μπαίνουν όλη την ώρα και γράφουν πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιον. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα, δεν μου αρέσουν».

newest oldest most voted
Notify of
Κρύψου
Guest
Κρύψου

Δεν χρειάζεται τα κοινωνικά δίκτυα για διαφήμιση αφού έχει τα βύσματα και την επιβάλλουν. Αλλωστε τι να τα κάνει; Να τη βρίζουν για την αταλαντοσύνη της; Κρύβεται. Παριστάνει και την γκόμενα η κακάσχημη τρομάρα της.