Αφροδίτη Αντωνάκη:

0
68
Αφροδίτη Αντωνάκη Έτρεχα με τα δωδεκάποντα ανάμεσα στους τάφους

«Ό,τι μπορεί να κάνει ο ηθοποιός το έχω κάνει»

Η Αφροδίτη Αντωνάκη συστήνεται στην Ζωή Δημητρίου, την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τους τηλεθεατές μέσα από τη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Οι φαν του διαδικτύου μπορεί να τη γνωρίζουν από τη web σειρά «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη»…

«Εγώ ανέκαθεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Πήγα και στη δραματική σχολή «Εμπρός». Τώρα, εκτός από τη διαδικτυακή σειρά του «Netwix» παίζω στα «Κλεμμένα Όνειρα» του MEGA τη Χαρά. Δεν έχει προλάβει ακόμη ο κόσμος να με μάθει ως Χαρά, συνεχίζει να με αναγνωρίζει ως Ναταλία Παππά (από το ρόλο της στη web σειρά). Μου λένε συνεχώς «κάτι μου θυμίζεις». Ερασιτεχνικά ξεκίνησα με την υποκριτική. Στο σχολείο. Έπαιζα στη θεατρική ομάδα του Δήμου Ψυχικού. Παράλληλα με τις σπουδές μου συνέχισα να συμμετέχω σε ερασιτεχνικές παραστάσεις. Ώσπου έπαιξα και επαγγελματικά.»

Όσον αφορά στο πιο περίεργο πράγμα που έκανε στα γυρίσματα για το «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη» η ηθοποιός Αφροδίτη Αντωνάκη απαντά: «Έτρεχα με τα δωδεκάποντα ανάμεσα στους τάφους. Οι χαρακτηριστικές ατάκες του ρόλου μου είναι «Ντίνο Ντίνο πρόσεχε και το «Τρέξτε θα μας πιάσουν».