Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μιλά ανοιχτά για την κρίση στο γάμο του

5
3
Βλαδίμηρος Κυριακίδης Μιλά ανοιχτά για την κρίση στο γάμο του

Σε συνέντευξή του στον Άρη Βασιλειάδη για το το περιοδικό «People», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την κρίση που πέρασε ο γάμος του και ήταν αποκαλυπτικός.

Παραδέχτηκε δηλαδή, πως πέρασε κρίση με την σύντροφό του αλλά και πως έφτασε σε οριακές στιγμές. «Οι δύσκολες στιγμές είναι εκείνες που σε γυμνάζουν να γίνεις καλύτερος και να δεθείς με τον άλλον. Και διαφωνίες είχαμε και ουσιαστικές αντιπαραθέσεις. Και «φύγε, σε βαρέθηκα» είπαμε και «δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε επίσης ότι σκέφτηκε ακόμη και τον χωρισμό. «Εδώ τον εαυτό μας δεν αντέχουμε. Η σχέση δεν είναι ρόλος. Χρειάζεται αυτογνωσία, ειλικρίνεια, να ξέρεις τι θέλει, να είσαι δοτικός, να μη θεωρείς τον άλλο δεδομένο. Κυρίως ο άντρα είναι εκείνος που περνάει κρίσεις

newest oldest most voted
Notify of
παπας
Guest
παπας

Τελειος ηθοποιος.Ιδιως οταν καλε@@@αι να παι@@@ι τον κακο,τον διεφθαρμενο,δινει ρεστα.

σμαιλερ
Guest
σμαιλερ

Ο καλυτεροσ απο τη μουρμουρα.

;)))
Guest
;)))

Κατά τη γνώμη μου στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” είναι ο καλύτερος από τους ηθοποιούς. Παίζει πολύ φυσικά , και βγάζει το κωμικό στοιχείο χωρίς να κάνει υπερβολές αλλά παίζοντας με μέτρο . Καλά , και ο Αντωνίου είναι πολύ καλός , αλλά ο ρόλος που υποδύεται είναι κουραστικός.

?
Guest
?

καλός ηθοποιός αλλά αντιπαθητικός για κάποιον λόγο….

λάικ
Guest
λάικ

Μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός ..