Σόου Μενεγάκη: Γεννάω σε τρεις μήνες!

1
4
Σόου Μενεγάκη Γεννάω σε τρεις μήνες

Οι μήνες περνάνε και η Ελένη Μενεγάκη δε λέει να μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της. Η κοιλιά φουσκώνει, τα ρούχα φαρδαίνουν και τα υπονοούμενα και τα πονηρά χαμόγελα δεν έχουν τελειωμό.

Η παρουσιάστρια παίζει το βασανιστήριο της σταγόνας με τους τηλεθεατές, δίνοντας μικρά στοιχεία κάθε φορά, αφού κανένας δεν ξέρει ακριβώς ποιον μήνα της τέταρτης εγκυμοσύνης της διανύει. Η συζήτησή της, όμως, στον αέρα της εκπομπής της έδωσε την ευκαιρία να αποκαλύψει περιφραστικά πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. 

Ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας της έδωσε ένα μπουκάλι τσίπουρο κι έτσι ξεκίνησε ο διάλογος που πρόδωσε το μυστικό. «Θα το τιμήσουμε στην ώρα του», απάντησε στο δώρο με νόημα η παρουσιάστρια, που δεν πίνει αλκοόλ λόγω εγκυμοσύνης.

Και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω να χαλάει… Κρατάει κάνα τρίμηνο; Έτσι και δεν έχει την ίδια γεύση μετά το επόμενο τρίμηνο, να πεις στον δήμαρχο να φέρει καινούριο»!

Υπολογίζοντας γρήγορα, η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει ξανά μητέρα μέσα στον Μάρτιο, όπου και φυσικά θα ξεκινήσει νέος γύρος δημοσιότητας και κυνηγητού των παπαράτσι.

newest oldest most voted
Notify of
@@@@@@@@@a@@@a
Guest
@@@@@@@@@a@@@a

x@@@s@@@ikam@@@ @@@o po@@@@@@ @@@ha @@@@@@@@@is@@@is m@@@@@@@@@@@@ko