ΤΡΟΜΟΣ στην Καλαμάτα: Μαχαίρωσαν σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων

0
2
ΤΡΟΜΟΣ στην Καλαμάτα Μαχαίρωσαν σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων

Πανικός επικράτησε την Πέμπτη σε κατάστημα ρούχων στην Καλαμάτα, όπου ένας υπάλληλος σεκιούριτι δέχθηκε επίθεση από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι έκλεβαν εμπορεύματα.

Ο σεκιουριτάς κατάλαβε ότι οι δυο άντρες και η γυναίκα έφευγαν από το μαγαζί έχοντας μέσα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα τα ρούχα που είχαν κλέψει μαζί με τις κρεμάστρες τους, χωρίς να χτυπήσουν τα αντικλεπτικά.

Όταν προσπάθησε να τους σταματήσει, η γυναίκα τον γρονθοκόπησε, ενώ την ίδια στιγμή του επιτέθηκε ο ένας από τους συνεργούς της. Οι δυο άντρες ενώ πάλευαν βρέθηκαν στο δάπεδο. Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να του το καρφώσει στο στέρνο.

Για καλή τύχη του σεκιουριτά το μαχαίρι βρήκε στο αλεξίσφαιρο, όμως εκείνος τα έχασε για λίγη ώρα. Τόσο χρειάστηκαν οι τρεις δράστες για να το βάλουν στα πόδια, όμως κατάφερε να συγκρατήσει τη νεαρή Αλβανίδα που πέταξε την τσάντα με τα κλεμμένα εμπορεύματα.

Η αλλοδαπή παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Οι δυο ομοεθνείς της που πρόλαβαν να εξαφανιστούν, αναζητούνται.