Μαρία Τζομπανάκη:¨

0
47
Μαρία Τζομπανάκη Όσους άντρες είχα στη ζωή μου τους αγάπησα πολύ

Είναι αγαπημένη μας ηθοποιός, τόσο για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, όσο και για την προσωπικότητά της. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν όμως έχει κάτι να πει, το λέει χωρίς περιστροφές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town, αφού παραδέχτηκε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι μόνη της, μίλησε για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της. Ο λόγος για την Μαρία Τζομπανάκη, η οποία δήλωσε:

orfeas avgoustidis maria tzobanaki

 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα εκτιμούσα, μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω ερωτική ζωή. Όσους άντρες είχα στη ζωή μου, τους αγάπησα πολύ, με πρώτο και καλύτερο τον πατέρα του παιδιού μου! Είμαι ένας άνθρωπος χορτάτος, που ακόμα και το δάκρυ που μπορεί να ήρθε, σε κάποια φάση της ζωής μου, ήταν συνειδητοποιημένο. Ένιωσα την αλμύρα του και είπα «μπράβο» στον εαυτό μου που το βίωσα στο έπακρο. Έχοντας ζήσει έτσι, δεν θα μπορούσα τώρα να είμαι με έναν και μετά με έναν άλλον! Ειδικά εμείς οι Κρητικές σεβόμαστε τους άντρες της οικογένειας, τον πατέρα, τον αδελφό, τον γιο, τον σύζυγο και δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να πουν κάποιοι στον Ορφέα: ‘Η μάνα σου γυρίζει με τον ένα και τον άλλον!’».