Ξεσπά ο Πλούταρχος: «χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη»

0
3
Ξεσπά ο Πλούταρχος χρησιμοποίησαν το όνομά μου Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Πλούταρχος και ξεσπά εναντίον όσων ισχυρίστηκαν ότι ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ήθελαν τον τραγουδιστή να πρότεινε στην Περιφέρεια Αττικής τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τις ομορφιές της περιοχής, ζητώντας ως αμοιβή το εξωφρενικό ποσό. ΟΓιάννης κινήθηκε δικαστικά, ενώ και από την Περιφέρεια διέψευσαν ότι ζητήθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν τρία χρόνια, στην οποία ήμουν θετικός, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν προχώρησε. Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου και τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Έχουν γίνει όλες οι σχετικές διαδικασίες. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω γιατί πλέον έχουν αναλάβει το θέμα οι δικηγόροι», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο τραγουδιστής.

Ο Γιάννης δεν κρύβει ότι ένιωσε ένα μεγάλο παράπονο όταν κατέθεσε μήνυση για τις εν λόγω φήμες, ενώ τονίζει πως ο κόσμος δεν «μασάει» και η αλήθεια φαίνεται με το πέρασμα του χρόνου.

«Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι -όχι όλοι, σε καμιά περίπτωση- που θεωρούν ότι αποκλειστικός στόχος του επαγγέλματός τους είναι να βγαίνει μια πληροφορία, χωρίς, όμως, αυτή να διασταυρώνεται από όλες τις πλευρές», συνεχίζει ο τραγουδιστής και, διευκρινίζοντας ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του για να διασταυρώσει το θέμα, καταλήγει: «γιατί πρέπει η δημοσιογραφία να πηγαίνει μπροστά από την Δικαιοσύνη;».