Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στα κανάλια. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι αλλού»

0
5
Ζέτα Μακρυπούλια Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στα κανάλια Σήμερα είσαι εδώ αύριο είσαι αλλού

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ήρθες και θα Μείνεις», όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στον Γρηγόρη Βαλτινό, η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε με τον θεατρικό της παρτενέρ για το περιοδικό Hello. Στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε και στη ματαίωση του σόου «Rising Star» που θα παρουσίαζε στο Mega, αλλά και στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, για το Rising Star αλλά και την αναβολή του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία», είπε: «Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει πολλά σ’ αυτήν τη δουλειά. Και ακυρώσεις, και πράγματα που δε γινόντουσαν τελικά τη στιγμή που ήθελα, και περίμενα αρκετά χρόνια για να κάνω κάποιες δουλειές. Έχω, πλέον, μάθει ν’ αντιμετωπίζω με ψυχραιμία αυτές τις καταστάσεις. Φυσικά και στεναχωρήθηκα, ειδικά για την παράσταση, γιατί το σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι. Μου αρέσει το μιούζικαλ, είχα μπει μέσα στο ρόλο και ήδη τον δούλευα και ήμουν ευτυχής που θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη. Τώρα, για το «Rising» στο Mega, που τελικά δε θα γίνει, μέσα μου θέλω να σκέφτομαι ότι ίσως ήταν και για καλό. Το κανάλι είχε κάποιους λόγους που δεν προχώρησε το project, τους οποίους σέβομαι απόλυτα και δεν υπάρχει λόγος ν’ αναλύσουμε. Προσωπικά, δε με φοβίζει να μένω για μια χρονιά εκτός τηλεόρασης ή εκτός θεάτρου. Το έχω ξανακάνει.
Σχετικά με τα σενάρια επιστροφής της στον Ant1, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε διπλωματικά: «Με τον Ant1 δεν είναι ότι τσακωθήκαμε και δε μιλάμε πια. Στις συνεργασίες μου –άσχετα με το τι μπορεί μερικές φορές ν’ ακούγεται ή να γράφεται, γιατί έτσι βολεύει κάποιους– φροντίζω να διατηρώ καλές σχέσεις. Στον Αnt1 μπαινόβγαινα από τα 13 μου χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις, είχαμε μια σχέση πολλών ετών, πέρα από την τελευταία με το «Dancing», που ήμουν κάθε χρόνο εκεί και ήταν πιο επίσημα τα πράγματα. Κάποια στιγμή, όμως, τυχαίνει, ακόμη και στις καλές συνεργασίες, να έχεις και διαφωνίες. Δεν έφυγα από τον Ant1 λέγοντας ότι δε θα ξαναγυρίσω. Από την άλλη, και στο Mega έχω δουλέψει από πάρα πολύ μικρή. Κι εκεί έχω βρει ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι. Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στα κανάλια, όπως αντίστοιχα και στη δουλειά που κάνουμε. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι αλλού. Οπότε, δεν αποκλείω κάτι, ούτε κι έχω να πω κάτι δεδομένο για το μέλλον. Αποκλειστικό συμβόλαιο δεν έχω με κανένα κανάλι, και μάλιστα δεν είχα ποτέ. Έδινα το λόγο μου, έδιναν το δικό τους, κι έτσι πορευόμασταν. Γενικά, είμαι ελεύθερη, όταν κάποιος μου κάνει μια πρόταση και συμφωνήσουμε, δεσμεύομαι μαζί του και δε θα του την «κάνω», έχω τιμιότητα και ηθική».