Έφη Θώδη: ”Ο Αρναούτογλου με ξεζούμισε και με πέταξε…Τσακώθηκα για χάρη του”

0
4
Έφη Θώδη Ο Αρναούτογλου με ξεζούμισε και με πέταξε

Δεν πάνε πολλά χρόνια- περίπου μια 5ετία- που η τραγουδίστρια ήταν πρώτη μούρη σε όλες τις εκπομπές και απασχολούσε με το κάθε τι. Όμως οι εκπομπές και οι παρουσιαστές δεν ενδιαφέρονταν σαφώς για την ζωή της, αλλά θεωρούσαν πως είναι το νέο τσίρκο της τηλεόρασης, μιας και ο λόγος που την καλούσαν ήταν για να προσφέρει το γέλιο στους τηλεθεατές και όχι για τα τραγούδια ή τα φωνητικά της χαρίσματα. Σήμερα, μετά από ένα διάστημα που συνέβησαν πολλά στην ζωή της, η Έφη Θώδη περιγράφει τι γίνεται στην ζωή της και δείχνει να μην ξεκολλάει από το πάθος της για τηλεοπτική προβολή.

Μιλώντας στην Espresso, η Έφη Θώδη έριξε τα βέλη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Εγώ έτρεχα για όλους. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν να πάω στις εκπομπές τους για να τους στηρίξω. Και πήγαινα. Όμως πού ήταν όλοι αυτοί όταν εγώ χρειαζόμουν στήριξη; Πού ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που σήμερα δεν ξέρει αν ζω ή αν υπάρχω; Ο Αρναούτογλου, ο οποίος δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του. Παλιά ήμουν καλή και τώρα όχι; Που για χάρη του τσακώθηκα με την Ελένη Μενεγάκη! Με έπαιρναν τηλέφωνα από την εκπομπή της Ελένης και έλεγα “όχι, δεν έρχομαι, επειδή θα πάω στον Γρηγόρη”. Και δεν είναι μόνο αυτός… Όσους στήριξα, αποδείχτηκαν αχάριστοι και τους λυπάμαι. Με ξεζούμισαν και με πέταξαν!».

Δεν ξέρουμε αν ο Γρηγόρης θα την καλέσει στα Καρντάσιανς, αλλά η Ναταλία Γερμανού μπορεί να την εντάξει στην ατζέντα της!