Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω σώσει τη ζωή μιας κοπέλας πάνω στην πίστα»

0
0
Γιώργος Τσαλίκης Έχω σώσει τη ζωή μιας κοπέλας πάνω στην πίστα

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για το αν υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να παρατήσει τη δουλειά που κάνει και να εξασκήσει την Ιατρική που έχει σπουδάσει, την ανοχή του σε πελάτες και εξιστόρησε το απίστευτο περιστατικό με μια κοπέλα που της έσωσε τη ζωή.

«Δεν έχω εξασκήσει ποτέ την Ιατρική και δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που τα έχω “πάρει” με πελάτες αλλά δε με πτοεί τίποτα. Γιατί ξέρω ότι όταν κάποιος διασκεδάζει σε ένα μαγαζί, μπορεί να έχει πιει και λίγο παραπάνω κι αν είναι μπουχτισμένος ίσως να μη συμπεριφερθεί καλά», εξομολογήθηκε στην Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό You weekly και πρόσθεσε ότι δεν έχει πετάξει ποτέ το μικρόφωνό του και να φύγει από την πίστα: «Οι συνεργάτες μου με λένε “monsieur Βούδα”! Μπορεί να γίνεται χαμός γύρω μου ή να συμβεί κάτι αντικειμενικά εκνευριστικό αλλά πάντοτε κρατάω την ψυχραιμία μου. Είμαι ο τελευταίος που θα τη χάσει, ειδικά πάνω στην πίστα».

Και στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Γενικά έχω ανοχή ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης με τους πελάτες που διασκεδάζουν, μας πληρώνουν και πίνουν αλκοόλ. Μπορεί να κάνουν πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκαναν ποτέ…».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε και το περιστατικό, στο οποίο του χρησίμευσαν οι ιατρικές του γνώσεις: «Είχε γίνει θυμάμαι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στο Caramela. Μια κοπέλα ζαλίστηκε, έπεσε και γύρισε η γλώσσα της! Με φώναξαν από το καμαρίνι, της έδωσα τις πρώτες βοήθειες, της έσωσα τη ζωή. Ήταν η γραμματέας ενός επιχειρηματία και την επόμενη εβδομάδα ήρθε με το αφεντικό της να με ευχαριστήσει».