Στον «παγκόσμιο χάρτη της κόλασης» η Ελλάδα, μαζί με τους τζιχαντιστές!

4
1
Στον παγκόσμιο χάρτη της κόλασης η Ελλάδα μαζί με τους τζιχαντιστές

Στη λίστα με τα δεινά που θα μας βρουν το 2015 εντάσσεται η Ελλάδα λόγω της πολιτικής αναταραχής με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατιας! Μάλιστα, η χώρα μας φιγουράρει στον επονομαζόμενο «χάρτη της κόλασης» μαζί με τους τζιχανιστές, τη Συρία και την Κορέα!

Ο χάρτης καταρτίστηκε για λογαριασμό του Bloomberg από πολιτικούς αναλυτές, οικονομολόγους, επενδυτές και στρατιωτικούς, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις εστίες έντασης ανά τον κόσμο την χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες.

Η Ελλάδα είναι στη λίστα των «κόκκινων χωρών», καθώς το χειρότερο σενάριο, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι να πέσει η παρούσα κυβέρνηση  και να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με τις απόψεις που έχει διατυπώσει ενδέχεται να οδηγήσει στην εξασθένηση της χώρας μας στην Ευρωζώνη! Μάλιστα, οι αναλυτές σημειώνουν πως η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι η μόνη στην Ε.Ε., αφού διάφορα εξτρεμιστικά κινήματα σημειώνουν άνοσο και οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται να βρουν λύση, πριν η πολιτική κρίση περάσει στην αγορά ομολόγων, οδηγώντας σε νέα οικονομική κρίση εντός της Ευρωζωνής!

Τα άλλα καταστροφικά σενάρια για το 2015 είναι η ουκρανική κρίση, η διαμάχη Ισραηλινών – Παλαιστινίων, οι τζιχανιστές, η ένταση στις σχέσεις Κίνας – Ιαπωνίας στη Νότια Θάλασσα, ένας πιθανός πόλεμος Νότιας και Βόρειας Κορέας, καθώς και η μετάδοση της βίας από την Συρία σε Λίβανο, Ιορδανία και Τουρκία.

newest oldest most voted
Notify of
ουστ
Guest
ουστ

@@@κρατία,τρομοκρατία,τρομοκρατία.Νέα τάξη πραγμάτων βλέπεις…

.
Guest
.

Καλα ειμαστε με ΝΔΣΟΚ. Δεν θελ@@@ αλλα δεινα.

βασια
Guest
βασια

χριστε μου τι δεινα θα μας βρουν, ετσι και βγει ο Συριζα… Τους τζιχανιστες δεν ειχαμε σκεφτει ως τωρα..

Ni@@@a
Guest
Ni@@@a

Βρε ουστ που θα μας βάλουν και στην ίδια λίστα με Συρία και Κορέα λόγω ΣΥΡΙΖΑ. Ξερόλες οικονομολόγοι κιss my αss