Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση: «Ο Λαζόπουλος δεν είναι συνάδελφός μου»

0
2
Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση Ο Λαζόπουλος δεν είναι συνάδελφός μου

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού!

 

Η Μιμή Ντενίση έδωσε μία αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί όλα αυτα τα χρόνια.

«Καλό είναι να θέσουμε τους σωστούς όρους. Όχι “βάναυσης κριτικής” γιατί ο όρος κριτική αφορά επαγγελματίες κριτικούς. Να βάλουμε μάλλον στη θέση του τη λέξη “κουτσομπολιό” ή “βλακεία”. Κριτική προσωπικά δέχομαι μόνο από τους κριτικούς του θεάτρου. Οι υπόλοιποι άνθρωποι για εμένα δεν υπερτερούν του κοινού. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο οποιοσδήποτε θεωρεί ότι είναι ανώτερος από τον θεατή. Επίσης δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Δε με ενδιαφέρει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να με παραδέχονται συνάδελφοι και άνθρωποι του Τύπου».

Η ηθοποιός απάντησε και στο αν την έχει πληγώσει η κριτική του Λάκη Λαζόπουλου και της Νόνικας Γαληνέα:«Ποιος συνάδελφός μου με έχει χτυπήσει; Καταρχήν ο Λαζόπουλος δεν είναι συνάδελφός μου. Κάνει μια τελείως διαφορετική δουλειά. Σε πρόζα δεν έχει παίξει σχεδόν ποτέ. Σε τι είμαστε συνάδελφοι; Μην πιάσουμε αυτό το τετριμμένο θέμα. Η κυρία Γαληνέα από την άλλη δεν έχει αναφερεθί ποτέ στο πρόσωπό μου κρίνοντάς με ως ηθοποιό. Είχε ένα θέμα για το θέατρο που το δημιούργησε μόνη της, θεωρούσε είχα βγάλει τις φωτογραφίες της από το Ιλίσια Ντενίση. Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να επαναλαμβάνω συνεχώς τα ίδια. Κι εγώ ήμουν επί 12 χρόνια εκεί. Πρέπει να λέω “ποιος είναι ο Βαλτινός που παίζει τώρα εκεί;”. Τι με νοιάζει αν δεν έχει τις φωτογραφίες μου; Με την ίδια λογική, το Άκροπολ θα έπρεπε να είναι γεμάτο με φωτογραφίες μου. Ξέρετε τι σημαίνει κριτική; Αν μου λέγατε π.χ. “Σας στενοχώρησε όταν ο Γεωργουσόπουλος, ο Λιγνάδης, η Χριστίδου, η Σώκου έγραψαν για εσάς το τάδε αρνητικό σχόλιο;” Δε συνέβη ποτέ. Να μιλάμε για κουτσομπολιό τώρα;».