Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Βαλέρια!

6
47
Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Βαλέρια

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, καθώς απέκτησε τρία παιδιά. Μετά από μια αποβολή που της κόστισε ψυχικά- καθώς  βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- η Ελένη Μενεγάκη στις 28 Ιανουαρίου του 2008 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την Βαλέρια.

Όσοι έχουν δει τη μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια, σε αντίθεση με τα άλλα δυο της παιδιά που μοιάζουν περισσότερο στον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια, μαμά και κόρη είναι τάλε κουάλε και στον χαρακτήρα. Το όνομα της Βαλέριας δεν επιλέχθηκε τυχαία, αλλά ύστερα από πολύμηνη έρευνα ώστε να ταιριάζει με το επώνυμό της. 

Η Βαλέρια ωστόσο έχει γενέθλια στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ μια ημέρα αργότερα στις 29, ο Μάκης Παντζόπουλος. Η παρουσιάστρια συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να τους γιορτάζει μαζί, καθώς ο “Ματ” όπως τον αποκαλεί, δηλώνει πως είναι πλέον η “οικογένειά της” και ο άνδρας που θα χαρίσει και στα τρία παιδιά της, ένα ακόμη αδελφάκι. 

newest oldest most voted
Notify of
...
Guest
...

ειναι πολυ κακο@@@στη μας το παιζει και σεμνοτηφη Ξεχασε που εβγαζε τα β υ ζια της φορα παρτιδα μονο ρ ο γα δεν ειδαμε ακομα τοσο χυδαια εκανε σχολη γυμνων παρουσιαστριων ετσι εκανε καριερα το …τανι

Σκουπιδαρι
Guest
Σκουπιδαρι

Βασίλισσα της Βαλκανικής σκουπιδοκατινοτηλεορασης

Σούλα
Guest
Σούλα

Τι καρ.α.γυ.φταριό ειν τούτο;

στελιος
Guest
στελιος

ΕΛΕΝΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΒ

αι σιχτιρ ο
Guest
αι σιχτιρ ο

Μας @@@σατε με τις εγκυμοσυνες της Μενεγακης .

κανεις
Guest
κανεις

δεν της ειχε πειι με τροπο να φοραει σουτιεν για να μη της κρεμονται τα μασταρια;μια ζωη τις ιδιες αηδιες κανει