Τριανταφυλλίδου: «Οι γονείς μου θεωρούσαν ότι ήταν καπρίτσιο μου να γίνω ηθοποιός»

0
0
Τριανταφυλλίδου Οι γονείς μου θεωρούσαν ότι ήταν καπρίτσιο μου να γίνω ηθοποιός

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι οι γονείς της δεν δέχτηκαν εύκολα την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

Οι γονείς σου δέχτηκαν εύκολα την απόφασή σου να γίνεις ηθοποιός;

«Όχι εύκολα! Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός και μπαλαρίνα ταυτόχρονα. Θεωρούσαν ότι είναι ένα καπρίτσιο που θα μου περάσει και δεν το αντιμετώπιζαν τόσο σοβαρά. Όταν κατάλαβαν ότι το θέλω πολύ, παρ’ όλο που τους ήταν κάτι ξένο-αφού δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο-μπήκαν σε μία διαδικασία να το αποδεχτούν. Δεν τους ήταν και τόσο εύκολο, όμως δεν έχω κανένα παράπονο αφού ήταν αρκετά υποστηρικτικοί μαζί μου.

Χρειάστηκε να κάνεις κι’ άλλες δουλειές, παράλληλα με την υποκριτική, για να τα βγάλεις πέρα;
«Όχι, δεν έχω κάνει κάτι άλλο και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Από την άλλη, δεν έζησα ποτέ φοιτητικά χρόνια. Ανέμελα και ό,τι συνεπάγεται μ’ αυτό…Ταυτόχρονα με το πανεπιστήμιο, ήμουν στην δραματική του «Κρατικού», οπότε τα ωράρια ήταν εξαντλητικά. Είχα δέκα και δεκαπέντε ώρες μάθημα την ημέρα. Ευτυχώς, είχα την πολυτέλεια από τους γονείς μου να μη χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, να δουλέψω σε κάτι άλλο για να βγάζω τα έξοδά μου. Ήμουν τυχερή σε αυτό».