Πάτρα: 16χρονος είχε χρεώσει 20 κάρτες και απειλούσε να αυτοκτονήσει από ντροπή

2
0
Πάτρα 16χρονος είχε χρεώσει 20 κάρτες και απειλούσε να αυτοκτονήσει από ντροπή

Διαστάσεις φαίνεται ότι αποκτά το θέμα του διαδικτυακού τζόγου από ανήλικους και χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 16χρονου, που μπλέχτηκε στα δίχτυα του και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής το 16χρονο αγόρι είχε από μικρό εξοικείωση με το Ιντερνετ. Ήταν περίπου δεκατριών όταν πρωτοδοκίμασε να παίξει πόκερ σε μια δωρεάν εφαρμογή.

Έβλεπε πως ήταν «καλός» και αυτό του έδινε μεγάλη ικανοποίηση. Είχε διαβάσει για τους παίκτες που κέρδιζαν στα διεθνή τουρνουά μεγάλα χρηματικά έπαθλα – μάλιστα είχε ακούσει πως ένας από αυτούς ήταν Έλληνας που είχε ξεκινήσει να παίζει πόκερ στο Διαδίκτυο σε νεαρή ηλικία. Ονειρευόταν λοιπόν πως και ο ίδιος κάποια ημέρα θα γινόταν ένας από αυτούς.

Ο 16χρονος τότε άρχισε να παίζει ηλεκτρονικά τζόγο. Καθημερινά και για ενάμισι χρόνο, περνούσε ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Όταν οι γονείς τον ρωτούσαν τι κάνει είχε πει πως απλά παίζει ένα παιχνίδι.

Ο ανήλικος έφτασε σε σημείο να υπερχρεώσει πάνω από 20 κάρτες της οικογένειάς του, παίζοντας παράνομα στοιχήματα.

Όταν αποκαλύφθηκε το τι είχε κάνει, το έσκασε. Λίγες ώρες αργότερα έστειλε από το κινητό του ένα μήνυμα στους γονείς του. Τους ζητούσε συγγνώμη, και τους έγραφε, πως πλέον δεν θα τους δημιουργούσε άλλα προβλήματα γιατί είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στην ζωή του.

Έντρομοι εκείνοι επικοινώνησαν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να βρεθεί το παιδί. Μέσα από τα ίχνη του κινητού του εντοπίστηκε εκείνο το βράδυ σε δεινή ψυχολογική κατάσταση να κατεβαίνει από λεωφορείο στον σταθμό του Κηφισού.

newest oldest most voted
Notify of
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Guest
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΣ ΟΥ @@@ΡΕΣ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΕΝ, ΛΑΪΚΑ ΔΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ. ΟΥΞΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ

βασια
Guest
βασια

Η οικογενεια ειχε 20 καρτες;