Κρατερός Κατσούλης: «Τη νέα χρονιά θα ήθελα πολλά, πολλά παιδιά!»

1
3
Κρατερός Κατσούλης Τη νέα χρονιά θα ήθελα πολλά πολλά παιδιά

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη για το 2015 κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, και μοιράζονται σκέψεις και όνειρα για την κοινή τους ζωή, με την ευχή να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

-Τι τους δίδαξε το 2014;

«Μου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι όταν συναντώνται άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους, σέβονται ο ένας τον άλλον και ενδιαφέρονται για το στόχο τους, τότε όλα μπορούν να γίνουν», λέει ο Κρατερός στο Hello.

Από τη δική της μεριά, η Κατερίνα απαντά: «Μου δίδαξε πως αν μπορείς να αποστασιοποιείσαι από αυτά που συμβαίνουν και κοιτάς με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πράγματα, τότε μπορείς να έχεις την καθαρότητα που χρειάζεται για να βιώνεις καταστάσεις με την απαραίτητη αξιοπρέπεια και χαρά.»

– Μέσα σε όλη την τηλεοπτική κατάσταση που ζείτε υπάρχει και η κόρης σας, η Αέλια.

«Στη ζωή μας πρώτα – πρώτα έρχεται η Αέλια. Αν δεν υπήρχαν στη ζωή μου η Αέλια και η Κατερίνα νομίζω ότι δε θα είχα την ενέργεια και το κέφι ν’ αντέξω το πρόγραμμα που κάνω. Αισθάνομαι ότι δε θα είχα λόγο να προσπαθώ για όλα αυτά», υποστηρίζει ο ηθοποιός.

«Ακούγοντας τον Κρατερό, συνειδητοποιώ ότι η Αέλια και η οικογένειά μας είναι το μόνο που βλέπω στο μέλλον, ως συνέχεια και στόχο. Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα στο πέρας των χρόνων να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και δυνατοί, ώστε να είμαστε σε όλα δίπλα της», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

– Τι θέλει ο Κρατερός από τη νέα χρονιά;

«Πολλά, πολλά παιδιά!» Γι’ αυτό κι έχω ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που φέρνουν στην εκπομπή είτε μωρά είτε μωρουδιακά – βρεφικά αντικείμενα, ώστε ν’ αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα.» Η Κατερίνα τον κοιτάει με αγάπη και χαμογελάει στην απάντησή του.

newest oldest most voted
Notify of
ποστιζ
Guest
ποστιζ

κρατερε μου, υπεροχο το πλουσιο πλεον μαλλακι σου, το φυτευτο.