Κατερίνα Καραβάτου: «Άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του Κρατερού»

1
1
Κατερίνα Καραβάτου Άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του Κρατερού

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον Κρατερό;

«Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο! (Γέλια)» τόνισε στο Hello.
ΚΡ. Κ.: «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία.»
– Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου. Πώς ήταν το πρώτο σας ραντεβού;
Κ. Κ.: «Καταρχάς, τότε δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν ραντεβού, κι ακόμα διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! (Γέλια) Προσωπικά πίστευα ότι απλώς βγήκαμε για φαγητό, σαν δυο καλοί φίλοι.
ΚΡ. Κ.: «Στην αρχή η Κατερίνα το έπαιζε πολύ δύσκολη. Ξεκάθαρα, όμως, εκείνο το δείπνο ήταν το πρώτο μας ραντεβού.»

newest oldest most voted
Notify of
Β.
Guest
Β.

Μη μιλάτε όμως τόσο πολύ και συνέχεια για το παιδί σας, αυτό σας κάνει αντιπαθητικούς, γιατί, πιστέψτε με, δεν ενδιαφέρει κανέναν μα κανέναν άλλο εκτός από σας, είναι ό,τι πιο αδιάφορο για τον κόσμο. Μην κάνετε κι εσείς όπως το Λιαγκαίικο.