Μαρία Μπακοδήμου: «Μου αρέσει με τους γιους μου να βγαίνουμε για φαγητό και να συζητάμε» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/357977/maria-mpakodimoy-moy-aresei-me-toys-gioys-moy-na-vgainoyme-gia-fagito-kai-na-syzitame#ixzz3OPKEZGmn

1
4
Μαρία Μπακοδήμου Μου αρέσει με τους γιους μου να βγαίνουμε για φαγητό και να συζητάμε

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή του μίλησε για τους γιους της και πώς περνούν την εφηβεία τους.

Τι έχεις μάθει από τα παιδιά σου;
«Να διατηρώ την παιδικότητά μου, που μεγαλώνοντας μπορεί να χάνουμε. Προσπαθώ να χαλαρώσω με τα παιδιά μου, γιατί είναι σε μια ηλικία που δεν τα ενδιαφέρουν πολύ πράγματα που εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι πιο σοβαρά απέναντι τους. Ίσως, τελικά, να έχουν δίκιο».

Εννοείς με τα μαθήματα στο σχολείο και τα διαβάσματα τους;
«Το σχολείο, οι επαγγελματικοί προσανατολισμοί, το άγνωστο που έρχεται. Ως γονιός τα σκέφτομαι όλα αυτά και με απασχολούν. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αν χαλαρώσω, βλέπω ότι τα παιδιά εάν τα έχεις μεγαλώσει με σωστές βάσεις έχουν δυνατό ένστικτο και, αργά ή γρήγορα, βρίσκουν το δρόμο τους».

Πώς είναι η σχέση σου με τους γιους σου;
«Επικοινωνούμε, γελάμε, είμαστε μια χαρά. Τώρα, βέβαια, που είναι στην εφηβεία, αν με θέλουν για παρέα, μου αρέσει να βγαίνουμε έξω για φαγητό και να συζητάμε».

Πρέπει να είναι αρκετά σεκταριστική η εφηβεία για έναν γονιό
«Είναι δύσκολη φάση, γιατί από εκεί που είναι το αγοράκι σου κι έρχεται συνέχεια στην αγκαλιά σου, ξαφνικά μια μέρα δεν έρχεται πια, προτιμά να είναι με τους φίλους του και δε θέλει να τον βλέπουν με την οικογένεια».

newest oldest most voted
Notify of
κωστας
Guest
κωστας

xaxxa αυτή είναι η μπακοδημου;